Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală și șocantă! Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie s-a ras în cap

3 februarie, 2023

Adolescenta rasă în cap seamănă izbitor cu celebrul său tată în tinerețe, este copia sa la indigo. Shiloh Jolie-Pitt afișează și o siluetă foarte subțire, tânăra a și slăbit enorm în doar câteva luni. Paparazii au surprins-o pe stradă, împreună cu sora sa, Zahara.

Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg

Shiloh Jolie-Pitt este primul copil biologic al foștilor soți Brad Pitt și Angelina Jolie. Doi dintre cei mai frumoși oameni ai planetei au împreună încă doi copii biologici în afară de Shiloh Jolie-Pitt, gemenii Vivienne și Knox. În plus, cuplul ajuns acum în centrul mai multor scandaluri au și trei copii adoptivi, Maddox, de 21 ani, Pax, de 19, și Zahara, în vârstă de 18 ani.

Shiloh Jolie-Pitt este acum o tânără în toată regula, are 16 ani și a șocat cu apariția sa publică. De la imaginea ingenuă ca de prințesă, Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă pe stradă în pantaloni scurți și rasă în cap. Dacă nu te uiți bine, de aproape, parcă ai zice că e Brad Pitt în tinerețe.

Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (3) jpg

Tânăra a fost mereu mai rebelă și mai băiețoasă, dar părea că-și recăpătase feminitatea, de ceva timp încoace.

Ei bine, ea a luat aparent o decizie drastică și încă nu se cunoaște motivul. De asemenea, Shiloh Jolie-Pitt a și slăbit foarte mult! Fata a născut controverse și în trecut, din cauza faptului că-şi dorea să fie băiat, precum fraţii ei mai mari, Maddox şi Pax.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Angelina Jolie timp de doi ani, înainte ca actrița din "Girl, Interrupted" să ceară divorțul, la câteva zile după un presupus incident șocant din avion. Actrița l-a acuzat pe starul atât de adulat al Hollywoodului că s-a comportat monstruos atât cu ea, cât și cu copiii săi biologici și adoptivi. Lucruri scandaloase au ieșit la iveală la sfârșitul anului trecut, de când s-au desecretizat anumite depoziții din cadrul procesului de divorț al marilor vedete.

 În procesul de partaj se dispută și celebrul Chateau Miraval, podgoria din sudul Franței pe care Jolie a vândut-o unui afacerist miliardar rus, deși avea o interdicție contractuală de a o înstrăina unei terțe părți.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg