Shooting de excepţie cu Bogdan şi Hanne de la „Insula iubirii“! Au făcut nunta în vară şi par mai îndrăgostiţi ca niciodată

9 noiembrie, 2018
1 bogdan si hanne in budapesta 4 jpg jpeg

La începutul acestui an au fost în Thailanda pentru a-şi testa iubirea, în vară au făcut nuntă, iar în această toamnă i-am văzut la Antena 1, în emisiunea „Insula iubirii“. Este vorba despre Hanne şi Bogdan, doi concurenţi care au fost, de la începutul show-ului, la un pas de a pica în ispită.

Dacă primul care a făcut pasul spre ispită şi i-a dat semne iubitei lui că va pica testul a fost Bogdan, care s-a apropiat prea mult de Maria şi căreia i-a spus că este „high class“ pe lângă orice altă femeie din lume, cea care a fost mai aproape de a rupe relaţia a fost Hanne.

Concurenta de la „Insula iubirii“ s-a îndrăgostit de ispita Andy, însă deoarece participa la un show televizat, a încercat să facă în aşa fel încât lumea să nu îşi dea seama că are sentimente pentru bărbat. Cu toate acestea, publicul a putut observa apropierea dintre cei doi şi faptul că atât Andy, cât şi Hannelore şi-ar dori să aibă o relaţie.

image

Din păcate pentru ispită, în momentul în care a realizat că toată lumea vede apropierea dintre ei, Hanne a început să arunce cu vorbe grele şi să spună că se simte vânată şi că Andy nu o lasă în pace.

În ciuda celor întâmplate la „Insula iubirii“, Hanne şi Bogdan au rămas împreună, au făcut nunta şi au realizat un shooting de excepţie în Budapesta. Cei doi au fost fotografiaţi de Alexandru Ionesi, iar imaginile pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg