Show incendiar Madonna - Ricky Martin. După ce s-a mimat sexul, artistul și-a etalat public erecția

10 aprilie, 2024

Ricky Martin a trăit ”la vida loca” duminica trecută, în timpul concertului Madonnei de la Miami. Lucrurile au... escaladat puțin, ca să fim sinceri.

Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg

Superstarul în vârstă de 52 de ani, care a vorbit recent despre viața sa amoroasă după divorțul de fostul soț, a fost invitat pe scenă de faimoasa Material Girl, în timpul unuia dintre concertele sale. Neobosita Madonna se află de luni de zile în turneu și se descurcă de minune. Și la 65 de ani, este la fel de jucăușă și sexy cum era în zilele sale bune!

Să revenim însă la Ricky Martin. Portoricanul a arătat cu adevărat ce bine s-a simțit în spectacol, pe scenă. Căci într-unul dintre momentele HOT ale show-ului, câțiva dansatori ai Madonnei l-au incitat în așa hal, încât a avut o erecție în public, vizibilă prin pantalonii săi negri, de latino lover. În show-ul Vogue, părea să fie excitat de dansatorii artistei, îmbrăcați sumar, potrivit TMZ.

Actorul din recentul Palm Royale i s-a alăturat Madonnei pe scenă, iar show-ul a devenit incendiar.

La rândul său, Ricky Martin a postat câteva secvențe pe contul său oficial, fără nicio aluzie la momentul în care erecția sa a fost vizibilă!

El a menționat: ”Mulțumesc, Madonna, dragostea mea! Mă bucur mereu când sunt invitat la petrecere. Să știți că e un show care nu trebuie ratat”.

În timp ce dansatorii artistei defilau, își etalau formele și mimau sexul în jurul lui Ricky Martin, prohabul acestuia a început să se evidențieze. Fanii au izbucnit imediat pe rețelele de socializare: ”Vai, vai, vai, i s-a ridicat lui Ricky pe scenă?”, a întrebat cineva. O altă persoană a făcut un comentariu admirativ: ”Acum știm că s-a simțit bine la concertul Madonnei!”.

La începutul acestui an, Martin a dezvăluit în timpul unui episod din Live With Kelly and Mark că întâlnirea sa inițială cu Madonna a avut loc în 1999, după prestația sa la premiile Grammy. De atunci, prietenia lor a dăinuit.

„M-a aclamat în picioare”, și-a amintit el, dezvăluind că a artista intrat în culise după spectacolul lui, pentru a-l întâlni. Cele două vedete și-au unit apoi forțele pentru o a doua colaborare muzicală cu Madonna, piesa Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón).

Clipul cu erecția a devenit viral și vine la o lună după ce mărturisea că nu se mai gândește deocamdată, post divorț, la relații și că este preocupat exclusiv de viața de familie.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg