Show incendiar Madonna - Ricky Martin. După ce s-a mimat sexul, artistul și-a etalat public erecția

10 aprilie, 2024

Ricky Martin a trăit ”la vida loca” duminica trecută, în timpul concertului Madonnei de la Miami. Lucrurile au... escaladat puțin, ca să fim sinceri.

Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg

Superstarul în vârstă de 52 de ani, care a vorbit recent despre viața sa amoroasă după divorțul de fostul soț, a fost invitat pe scenă de faimoasa Material Girl, în timpul unuia dintre concertele sale. Neobosita Madonna se află de luni de zile în turneu și se descurcă de minune. Și la 65 de ani, este la fel de jucăușă și sexy cum era în zilele sale bune!

Să revenim însă la Ricky Martin. Portoricanul a arătat cu adevărat ce bine s-a simțit în spectacol, pe scenă. Căci într-unul dintre momentele HOT ale show-ului, câțiva dansatori ai Madonnei l-au incitat în așa hal, încât a avut o erecție în public, vizibilă prin pantalonii săi negri, de latino lover. În show-ul Vogue, părea să fie excitat de dansatorii artistei, îmbrăcați sumar, potrivit TMZ.

Actorul din recentul Palm Royale i s-a alăturat Madonnei pe scenă, iar show-ul a devenit incendiar.

La rândul său, Ricky Martin a postat câteva secvențe pe contul său oficial, fără nicio aluzie la momentul în care erecția sa a fost vizibilă!

El a menționat: ”Mulțumesc, Madonna, dragostea mea! Mă bucur mereu când sunt invitat la petrecere. Să știți că e un show care nu trebuie ratat”.

În timp ce dansatorii artistei defilau, își etalau formele și mimau sexul în jurul lui Ricky Martin, prohabul acestuia a început să se evidențieze. Fanii au izbucnit imediat pe rețelele de socializare: ”Vai, vai, vai, i s-a ridicat lui Ricky pe scenă?”, a întrebat cineva. O altă persoană a făcut un comentariu admirativ: ”Acum știm că s-a simțit bine la concertul Madonnei!”.

La începutul acestui an, Martin a dezvăluit în timpul unui episod din Live With Kelly and Mark că întâlnirea sa inițială cu Madonna a avut loc în 1999, după prestația sa la premiile Grammy. De atunci, prietenia lor a dăinuit.

„M-a aclamat în picioare”, și-a amintit el, dezvăluind că a artista intrat în culise după spectacolul lui, pentru a-l întâlni. Cele două vedete și-au unit apoi forțele pentru o a doua colaborare muzicală cu Madonna, piesa Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón).

Clipul cu erecția a devenit viral și vine la o lună după ce mărturisea că nu se mai gândește deocamdată, post divorț, la relații și că este preocupat exclusiv de viața de familie.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg