Şi-a dorit dintotdeauna să devină mamă, dar a aşteptat până la 45 de ani. Ce-a determinat-o pe Sandra Bullock să adopte doi copii?

20 noiembrie, 2019
1 profimedia 0303805030 jpg jpeg

“Când am devenit mamă, mi-am dat seama că asta era menirea mea. Acesta este scopul vieţii mele şi am ştiut asta de mică”, a declarat actriţa. Însă ce-a reţinut-o pe Sandra (55) să aibă copii mai devreme? Şi, mai ales, cum s-a decis, într-un final, să facă marele pas?

Bullock are, în prezent, doi copii, pe fiul Louis Bardot (9) şi pe fiica Laila (7). Şi pe primul ei copil l-a adoptat abia la 45 de ani, cu toate că era deja măritată – cu Jesse James, din 2005 până în 2010 – şi avea, astfel, toate condiţiile pentru a creşte un odor cum şi-a dorit încă din copilărie sau adolescenţă. Cu toate astea, n-a mişcat un deget până la 45 de ani. Să fie maturizarea târzie de vină? Nici vorbă!

fotojet jpg jpeg

Cel mai probabil, nu s-a simţit confortabil să-şi crească copiii cu soţul ei, de care s-a şi despărţit în timp ce procesul adopţiei primul ei copil era în plină desfăşurare. Jesse nu ar fi fost tatăl pe care actriţa şi l-ar fi dorit pentru copiii ei, având în vedere infidelitatea crasă a acestuia. Aşadar fostul ei partener de viaţă e posibil să-i fi întârziat decizia de-a adopta. Dar ce a determinat-o, totuşi, pe Sandra să depună actele de adopţie şi să devină, în sfârşit, mamă?

Uraganul Katrina! Starul hollywoodian a recunoscut că şi-a dat seama, mai bine ca niciodată, că menirea ei în viaţă este maternitatea în momentul în care SUA a fost lovită crunt de furtuna tropicală care a făcut ravagii în 2005.

În timpul scandalului cauzat de infidelităţile soţului şi după divorţul de el, Sandra a anunţat că a devenit mamă!

profimedia 0099945473 jpg jpeg

“Uraganul Katrina avusese loc în New Orleans şi m-am gândit că copilul meu era pe undeva pe-acolo… A fost o relevaţie cam ciudată, ştiu…”, povesteşte mămica VIP.  

Fiul a convins-o să o adopte pe fiica ei

Sandra Bullock l-a adus acasă pe simpaticul Louis în 2010, iar, după adopţia lui, familia vedetei nu era încă completă, iar cel care ştia chiar mai bine decât ea acest lucru a fost fiul ei.

profimedia 0082094586 jpg jpeg

Când Louis avea trei ani, a mers cu mama lui într-un restaurant, unde cei doi s-au întâlnit cu prietenele Sandrei, care vorbeau neîntrerupt despre fiicele lor. Dintr-o dată Louis a început să spună: “Da, eu n-am fiice, dar o să am un copil în curând.” În timp ce Sandra se gândea că ea n-avea nicio intenţie să-şi extindă familia, i-a încolţit totuşi în minte ideea că fiul ei ar putea avea dreptate…

15 profimedia 0303805042 jpg jpeg

“Am început să mă gândesc că poate o şti el ceva… Adevărul e că atunci când el a spus acele lucruri se năştea Laila. Ăsta e Louis! Foarte hotărât, un adevărat lider! El a fost cel care mi-a scos-o în cale pe Lai”, dezvăluie Bullock pentru People. Laila a trăit într-un orfelinat din Louisiana până în 2015, când actriţa a integrat-o în familia ei.

Nu foloseşte termenul “adopţie”

fotojet1 jpg jpeg

Bullock susţine, din toate puterile, adopţia, însă nu-şi doreşte ca fetiţele şi băieţeii adoptaţi să fie denumiţi “copii adoptaţi”. “Hadeţi să le spunem <copiii noştri>! Nimeni nu se referă la copiii lor ca la <copilul FIV> sau <copilul A naibii treabă, m-am îmbătat într-o seară şi am rămas gravidă>. Haideţi să le spunem <copiii noştri>, da?”

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg