Şi-a făcut 580 de operaţii estetice. Cum arăta înainte Justin Jedlica, bărbatul care a investit o sumă uriaşă în chirurgia plastică

24 noiembrie, 2020
15 papusa umana ken jpg jpeg

A suferit 580 de operaţii estetice pentru a deveni păpuşa umană Ken. Dacă Barbie ar exista şi în realitate, el ar putea fi iubitul ei. Justin Jedlica a impresionat lumea întreagă cu transformarea sa de proporţii. Este, însă, dependent de chirurgia estetică. 

A spus în urmă cu ani de zile "Vreau să fiu 100% plastic" şi se pare că se ţine de cuvânt. Justin Jedlica a început transformarea acum mai bine de 20 de ani. Ţelul lui suprem este acela de a se modifica total pentru a se tranforma într-o copie fidelă a păpuşii Ken.

Acesta a intrat în atenţia presei în urmă cu peste opt ani de zile. Pe atunci deja făcuse aproximativ 190 de operaţii estetice. Nu, nu s-a oprit, a continuat seria schimbărilor, a urcat des pe masa de operaţie. În prezent, numărul lor este mult mai mare: 580. Unele dintre proceduri au fost realizate cu bisturiul, în vreme ce altele includ injectări sau intervenţii cu laserul. A investit în toate acestea o sumă uriaşă de bani. Justin Jedlica a cheltuit în jur de 600.000 de dolari până acum: Nu, nu are de gând să se oprească.

8 justin jedlica 580 de operatii estetice 6 jpg jpeg

”Provin dintr-o familie cu venituri mici şi mi-am dorit întotdeauna o viaţă mai bună. Familia mea doar a lucrat. Trebuie să o faci pentru a te întreţine. Nu am fost pus în postura de a decide care este pasiunea mea şi să o urmăresc, să o pot monetiza. Întotdeauna am adorat o mulţime de lucruri de genul, stilul de viaţă al celor bogaţi şi celebri şi, evident, am fost mereu îndrăgostit de vedete. M-am născut în 1980, atunci Michael Jackson era uriaş, la fel ca Dolly Parton şi Joan Rivers. Şi multe dintre aceste simboluri iconice pentru mine în tinereţe, toate aveau un lucru în comun: chirughia plastică”, a declarat el pentru media din ţara sa.

9 justin jedlica 580 de operatii estetice 5 jpg jpeg

Justin Jedlica este un personaj controversat, iar lumea îl priveşte cu ochi mari de fiecare dată când apare pe stradă. "Reputaţia mea este de dependent de chirurgie plastică. Imi place asta, vreau să împing limitele", spunea el. 

Acesta şi-a făcut multe transformări, lista intervenţiilor e lungă. El şi-a pus şi implanturi în bicepşi sau fesieri, dar a suferit şi cinci intervenţii la nivelul nasului. Una dintre cele mai bizare intervenţii a fost cea pentru eliminarea vaselor de sânge din frunte. 

13 justin jedlica 580 de operatii estetice 1 jpg jpeg

Priviţi în GALERIA FOTO cum arăta înainte de toate cele 580 de operaţii estetice. Era un tânăr normal, cu trăsături frumoase. 

De la începutul acestui an, ar trăi şi o poveste de iubire cu un bărbat. Au călătorit în destinaţii exotice şi s-au pozat sărutându-se. 

Foto: Profimedia, Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}