Brad Pitt și-a făcut apariția pe circuitul de la Silverstone cu iubita sa, Ines de Ramon

8 iulie, 2024

Celebrul actor a fost prezent pe circuitul auto din Northampton, chiar în weekendul în care au avut loc calificările de la Formula 1, loc unde el filmează pentru noua sa peliculă, intitulată „F1”.

Apariția hot a evenimentului. FOTO: Profimedia
Apariția hot a evenimentului. FOTO: Profimedia

Brad Pitt, care își sfidează cu grație vârsta de 60 de ani, și iubita sa, Ines de Ramon, în vârstă de doar 34 de ani și care e designer de bijuterii, au fost văzuți duminică bucurându-se de atmosfera de la Marele Premiu al Marii Britanii de pe circuitul Silverstone din Northampton, Anglia. Cei doi, care sunt deja de peste un an împreună, păreau relaxați și complici în pasiunea pentru curse, în timp ce luau parte la frenezia ce încinsese tribunele de la Silverstone.

În instantaneele de la eveniment, Brad Pitt a afișat un look casual, dar la modă, perfect pentru o astfel de ieșire estivală. El a purtat o jachetă cu fermoar din „piersică” galbenă peste un tricou alb și pantaloni galbeni pai. Accesoriile sale - ochelarii de soare de tip Aviator și o pălărie cu model pied-du-coq galben cu roz - au adăugat o notă relaxată ansamblului său.

De cealaltă parte, iubita sa cu sânge latin, Ines De Ramon, a avut și ea o apariție casual-șic. Ea a ales să poarte o rochie albastru pastel cu mânecă lungă, accesorizată cu un colier auriu, botine negre cu talpă groasă, geantă argintie și ochelari de soare.

Marele Premiu, un spectacol palpitant câștigat de septuplul campion de Formula 1, Lewis Hamilton, a coincis și cu debutul primului trailer pentru viitorul film al lui Brad Pitt, „F1". În acest film, Pitt interpretează rolul unui fost pilot de Formula 1 care pune în scenă o revenire dramatică cu echipa fictivă APXGP.

Filmul, a cărui lansare este programată pentru 27 iunie 2025, promite să captiveze publicul cu povestea sa plină de adrenalină . „F1" a fost filmat în timpul curselor Grand Prix din acest an, care au început în martie, și este produs în strânsă colaborare cu comunitatea Formula 1 din viața reală. Mai mult decât atât, filmul a fost produs de Lewis Hamilton în cadrul companiei sale de producție cinematografică și TV, Dawn Apollo Films. Regizorul Joseph Kosinski, împreună cu producătorii Brad Pitt, Jerry Bruckheimer, Chad Oman, Dede Gardner și Jeremy Kleiner, i s-au alăturat în această aventură.

FOTO: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex
Maluma la Neversea 2 png
Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg