Și-a îndepărtat Jennifer Lopez tatuajul cu Ben Affleck în plin proces de divorț cu actorul?

11 septembrie, 2024

După un an de la căsătoria cu Ben Affleck, Jennifer Lopez și-a făcut un tatuaj cu numele actorului, însă se pare că acum, în plin proces de divorț, și-a șters de pe piele amintirea lui.

Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg

Jennifer Lopez pare să-și fi șters tatuajul pe care și l-a făcut anul trecut, când a sărbătorit un an de la nunta cu Ben Affleck. În februarie 2023, celebrul actor și cântăreața din „Jenny From the Block” și-au sărbătorit prima Zi a Îndrăgostiților în calitate de cuplu căsătorit făcându-și tatuaje asemănătoare cu numele și inițialele lor. Jennifer Lopez și-a făcut un semn al infinitului, cu „Jennifer” scris pe un capăt și „Ben” pe celălalt. 

Acum, la cea mai nouă apariție a ei, la Festivalul de Film de la Toronto la premiera „Unstoppable”, tatuajul nu a fost remarcat. Actrița în vârstă de 55 de ani a apărut la eveniment într-o rochie Tamara Ralph, care avea părțile laterale decupate și legate cu funde de catifea neagră.

Designul rochiei i-a lăsat la vedere formele, însă tatuajul ei nu a fost zărit. Deși nu este clar dacă și-a îndepărtat permanent tatuajul sau a folosit machiaj pentru a-l acoperi, actrița din „Marry Me” nu vrea în mod clar ca acesta să fie expus pe fondul divorțului de Ben Affleck. 

Nu se știe însă dacă Ben Affleck a scăpat, de asemenea, de propriul său tatuaj, care are inițiala lui și a lui Jennifer. 

Jennifer Lopez, apropiată de Matt Damon la Festivalul de Film de la Toronto

După premiera filmului „Unstoppable”, Jennifer Lopez a avut un moment intim cu Matt Damon, care a luat-o de mână. El e foarte bun prieten cu Ben Affleck, ei au și o companie de produs filme.

Așadar, Jennifer Lopez și Matt Damon au fost fotografiați împărtășind un moment intim în timpul unei petreceri la The Ritz-Carlton, Lopez ținându-se de mâna starului din „Jason Bourne”. Un martor ocular a declarat anterior pentru People că Jennifer Lopez și Damon, 53 de ani, „au avut o conversație lungă și profundă” care a durat peste 20 de minute.

Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (3) jpg

Se știe că Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck luna trecută, după doi ani de căsnicie.

Foto: Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg