Şi-a învăţat lecţia. Melania s-a îmbrăcat sport şi a pus osul la treabă pentru a-i ajuta pe refugiaţii uraganului Harvey

4 septembrie, 2017
President Trump Visits Hurricane Harvey Flood Victims in Gulf Coast jpeg

Săptămâna trecută era aspru criticată pentru outfitul nepotrivit pe care îl purta la plecarea de la Casa Albă, având ca destinaţie finală Texas, pentru a sprijinii victimele uraganului Harvey, iar acum Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii pare să-şi fi învăţat lecţia pe jumătate.

A vrut să-şi spele păcatele, după criticile internauţilor care au numit-o Barbie de la inundaţii.

Atunci purta pantofi cu toc cui şi ochelari de soare, deşi afară ploua cu găleata. Melania a stârnit atunci un val de controverse pe reţelele de socializare, discuţii pornite de la alegerile vestimentare total în dezacord cu locul în care mergea. Melania seamănă cu Barbie Alertă Inundaţii, a fost doar unul dintre comentariile răutăcioase ale internauţilor deşi, desigur, au fost şi simpatizanţi care i-au luat apărearea, deoarece s-a schimbat într-o ţinută mai confortabilă la sosirea în Texas, renunţând la tocuri, în favoarea unor pantofi sport.

Aşa s-a îmbrăcat la plecarea de la Casa Albă.

Ei bine, în weekend, Melania şi Donald Trump s-au întors în Texas pentru a ajuta miile de refugiaţi care au rămas fără casă, alimente şi apă potabilă în urma inundaţiilor. Chiar dacă unii au făcut glume pe seama ei, Prima Doamnă nu a renunţat la tocurile cui nici de data aceasta, la îmbarcarea în Aeronava Air Force One, dar nici la ochelarii de soare cat eyes, deşi, din nou ploua. A sfidat criticile, dar mai târziu, pentru a-şi spăla păcatele, cea mai controversată soţie de preşedinte din istoria Americii s-a schimbat într-o ţinută casual şi a pus osul la treabă, cărând cutii cu mâncare şi întâlnindu-se cu victimele dezastrului din Texas.

Cu ochelarii de soare la ochi şi şapcă pe cap, Melania a ajutat la transportarea unor cutii cu hrană.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni kaki şi cu o şapcă cu mesajul Texas, alături de o cămaşă de jeans albastră şi pantofi sport coloraţi, Melania s-a străduit să dea bine în ochii celor care i-au oferit, cu doar o săptămână în urmă, o bilă neagră. Bineînţeles că nu a renunţat la ochelarii de soare nici acum, după cum am tot observat de la întoarcerea familiei prezidenţiale din vacanţă, Melania ascunzându-se constant sub lentilele fumurii, fie noapte, zi, soare, sau ploaie puternică.

Sâmbătă, Melania şi Donald au aterizat în Pearland, Texas.

Foto: Hepta, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg