Şi-a pierdut virginitatea fără voia ei! Ce vedetă a spus asta?

15 iulie, 2016
Amy Schumer GettyImages 528406566 jpeg

Din păcate, pentru unele persoane, prima experienţă intimă şi, mai ales, sexuală, nu implică lumânări parfumate, aşternuturi de satin şi atingeri tandre. De fapt, uneori este chiar brutală, aşa cum s-a întâmplat în cazul comediantei Amy Schumer.

Într-un interviu recent, starul de 35 de ani a povestit despre cum şi-a pierdut virginitatea, la 17 ani, şi care nu a fost deloc o experienţă de vis. “Prima mea experienţă sexuală nu a fost una frumoasă. Nu m-am gândit la asta până când am recitit jurnalul meu”, spune Amy, adăugând că iubitul respectiv a regretat ce-a făcut după ce au făcut sex. “Când s-a întâmplat, am scris despre asta a fost ca o chestie banală. Scriam ceva de genul: ... şi atunci m-am uitat în jos şi am văzut că a intrat în mine. El tot spunea că îi pare aşa de rău şi că nu îi vine să creadă că a făcut asta”.

Amy Schumer, în stilul ei caracteristic şi amuzant

Problema este că această primă experienţă sexuală, de acum 17 ani, n-a fost singura care nu a fost consensuală.  “Am mai păţit asta o dată cu un iubit de-al meu, căruia îi spuneam: Nu, opreşte-te, şi mă ignora complet”, spune blonda, fără a cataloga aceste experienţe ca fiind violuri şi fără a se considera o victimă, blamând însă concepţia societăţii privind vina victimei în astfel de cazuri.

image

De asemenea, actriţa de comedie – celebră pentru glumele sale sexuale din show-urile de stand-up – a mai povestit şi cum, în timpul facultăţii la Towson University din Maryland, şi-a dezvoltat sexualitatea şi s-a culcat cu numeroşi bărbaţi, dar asta nu a făcut-o să se simtă mai bine sau mai puternică. Oarecum normal, căci nu de-acolo provine puterea personală, dar revenind. “Am decis că o să mi-o trag fără să-mi pese. În ultimul an, am ajuns de la a fi făcut sex cu doi tipi la zece. A fost o perioadă naşpa. Nu mi-au plăcut tipii ăia, dar voiam să mă placă”.

Amy Schumer a reînceput să-şi citească jurnalul, în care a început să scrie de la 12 ani, odată cu decizia de-a lansa o carte autobiografică şi de-a se pregăti cât mai bine pentru asta. Şi, din fericire, în prezent se iubeşte cu designerul de mobilă Ben Hanisch, din ianuarie, pe care îl consideră primul ei iubit adevărat.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg