Şi-a refăcut viaţa după divorţ? Ce spune Drew Barrymore?

31 ianuarie, 2017
"Santa Clarita Diet" Premiere   Berlin jpeg

În aprilie 2016, Drew Barrymore şi Will Kopelman anunţau că vor divorţa. Patru luni mai târziu, divorţul lor se pronunţase, decent şi fără tam-tam, asemenea altor cupluri de la Hollywood.

Drew Barrymore este singură de când a divorţat de Will Kopelman

A fost o decizie de comun acord, care ne-a făcut să ne gândim dacă nu cumva vreunul dintre cei doi şi-a refăcut viaţa în secret, de nu mai vor să încerce să-şi salveze mariajul. Ei bine, acum, actriţa a avut suficientă deschidere faţă de presă încât să vorbească despre cele întâmplate în viaţa ei anul trecut.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a recunoscut într-un interviu acordat jurnalistului Andy Cohen că divorţul a luat-o pe sus şi că încă nu a procesat faptul că mariajul ei s-a sfârşit. Cât despre prezenţa altui bărbat în viaţa ei, Drew, care e mamă a două fetiţe, a declarat că nici nu se gândeşte la aşa ceva acum. ”Nu, nu e nimeni. Nu sunt pregătită. Eu sunt încă în şoc cu cele întâmplate. O să iau o pauză (n.r. de la relaţii amoroase)”, a declarat, sinceră, actriţa.

Drew a povestit şi că a fost tentată să vadă cum funcţionează aplicaţiile de dating, dar că totul i se pare mult prea complicat. În plus, aceasta a mărturisit că nu se grăbeşte să intre prea curând în toată acea tensiune de căutare a partenerului ideal.

Nu-şi doreşte, momentan, un partener.

Drew a fost căsătorită cu Will doar trei ani, iar despărţirea lor a fost în termeni amicale. Cele două fiice – Olive şi Frankie – au rămas în grija mamei, deşi Will împarte custodia cu actriţa. Anul trecut, Drew le-a dus pe fetiţe să-l încurajeze pe tatăl lor la New York Marathon, iar în urmă cu două zile actriţa s-a reunit cu Will la Woman`s March, unde au fost acompaniaţi şi de fiica lor cea mare.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg