Și Alexandru Ciucu se reinventează după divorț, având și recomandarea Principelui Radu

16 septembrie, 2023

Nu doar Alina Sorescu a prins noi aripi după separarea de soțul ei. Și acesta are parte de noi provocări profesionale și nu oriunde, ci la Paris!

Alexandru Ciucu (3) jpg

De la vestea divorțului său de la începutul anului trecut, Alexandru Ciucu (47) a ieșit rar public să dea vreo declarație. A fost văzut doar la tribunal și în câteva secvențe surprinse în timp ce-și lua sau aducea fetițele acasă la fosta lui soție, Alina Sorescu (37).

Totuși, de fiecare zi de naștere sau de nume, a sa ori a fiicelor lui, Elena Carolina și Ana Raisa, a făcut postări emoționante, el fiind și cel care a insistat ca domiciliul fetelor să fie la el, în casa nou construită de la marginea Bucureștiului. Ba chiar, timp de șase luni, a și primit din partea unei judecătoare de la Buftea, dreptul de a le ține două săptămâni pe lună la el - program care s-a schimbat recent, în urma altei hotărâri judecătorești.

Între timp, însă, Alexandru Ciucu a făcut naveta București-Paris, la fel ca și la începutul lui 2022, când Alina Sorescu a anunțat despărțirea de el. De ce tocmai acolo? Pentru că, pe lângă business-ul de familie, Tata & Fiul, și propriul brand de costume bărbătești, și-a dorit să-și extindă cunoștințele de design vestimentar dobândite la institutele Carlo Secoli și Marangoni din Milano.

Așa se face că, la finalul studiilor efectuate la Paris, Alexandru Ciucu are o nouă diplomă, ceremonia de absolvire având loc deunăzi în Orașul Luminilor. 

„Am primit astăzi oficial diploma de absolvire a Masterului în Luxury Fashion and Brand Management la Istituto Marangoni Paris. Astăzi se împlinește un vis care a început acum 2 ani, într-o perioadă foarte tulbure în lumea modei. A fost o experiență frumoasă și interesantă, care m-a făcut să înțeleg ce se va întâmpla cu moda de lux în următorul deceniu și ce provocări vor avea de înfruntat cei care activează în domeniu”, a notat el, alături de înregistrarea momentului în care i s-a înmânat diploma de absolvire.

Recunoașterea Casei Regale române

Totodată, Alexandru Ciucu a avut și o scrisoare de recomandare din partea unui fidel client de-ai săi, însuși Principele Radu, căruia îi asigură costumele de zi sau ceremonie de ani buni, în calitatea sa de Furnizor Regal, încă de pe vremea când îi realiza costume Regelui Mihai I - când a și început, de alfel, relația sa specială cu Casa Regală română.

Scrisoarea de recomandare sună după cum urmează: „Alexandru Ciucu este, de mulți ani, unul dintre cele mai influente și reprezentative nume din designul vestimentar românesc. Deși tânăr, domnul Ciucu a creat colecții haute couture foarte apreciate, pentru bărbați și femei, în România și Europa, iar printre cei care i-au purtat hainele ne-am numărat Regele Mihai I al României, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și eu însumi. Îl recomand cu încredere pe Alexandru Ciucu, admirând faptul că, deși are o bogată experiență, alege să continue calea cunoașterii și a învățământului superior de specialitate. ASR Principele Radu al României”.

Pentru acest rânduri, Alex Ciucu se simte profund recunoscător: „Mulțumesc Familiei Regale a României care m-a susținut în demersul meu de a studia moda la Paris, acordându-mi această scrisoare de recomandare, pentru a putea fi admis la cursurile de master.”

Alexandru Ciucu și-a pus semnătura și pe creații care au ajuns să fie purtate de Simeon al Bulgariei și de Prințul Albert de Monaco.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg