Şi-au pierdut viaţa după ce au devenit faimoşi

18 august, 2017
Untitled collage jpeg

N-au rezistat presiunii la care i-a supus faima şi s-au stins prematur din viaţă când ne aşteptam mai puţin. Iată cine sunt starurile care au dispărut dintre noi la scurt timp după ce au devenit celebri!  

Brittany Murphy

image

După ce a devenit cunoscută datorită rolului interpretat în Clueless (1995), Brittany a primit tot mai multe oferte TV, pe când era numai o adolescentă. La maturitate, nu şi-a pierdut din farmec şi faimă, fiind distribuită în pelicule precum 8 Mile, cu Eminem, Happy Feet şi King of the Hill.

image

Întreaga lume a fost şocată când a aflat despre dispariţia simpaticei actriţe, în februarie 2010, iar autorităţile au declarat că motivul decesului a fost o pneumonie, combinată cu o anemie destul de severă şi, bineînţeles, o intoxicare cu mai multe feluri de droguri. Ceea ce a fost şi mai ciudat e că soţul ei a murit în aceleaşi condiţii la scurt timp după dispariţia ei.

Heath Ledger

În rolul Jocker din "Batman: The Dark Knight"

Cel mai faimos Jocker din toate timpurile a lucrat în showbiz în ţara sa nativă, Australia, încă din copilărie. După ce a bifat nişte reale succese TV, a primit şansa vieţii lui chiar la Hollywood. După ce a jucat în 10 Things I Hate About You, a trecut la roluri mai serioase, pe care le-au interpretat cu brio în A Knight’s Tale, The Patriot, Brokeback Mountain şi The Dark Knight.

image

Când Heath a fost găsit fără suflare, o sticluţă de pastile se afla lângă trupul său neînsufleţit, ceea ce a creat impresia că actorul şi-ar fi pus capăt zilelor. Raportul medicilor a susţinut, însă, faptul că Ledger şi-a pierdut viaţa din cauza unei supradoze accidentale, acesta amestecând analgezice cu somnifere şi medicamente împotriva anxietăţii.

River Phoenix

image

Acest actor se afla în plină tranziţie de la child star la vedetă adultă în momentul în care şi-a pierdut viaţa. Starul filmelor Stand By Me, The Mosquito Coast, Running on Empty şi My Own Private Idaho, care a fost constant comparat cu Johnny Depp, a avut o moarte aproape la fel de răsunătoare ca întreaga sa carieră. S-a prăbuşit în faţa clubului deţinut de Depp, The Viper Room, după care fratele său, Joaquin, a chemat salvarea, însă paramedicii nu au putut face nimic pentru actorul care s-a stins prematur din viaţă din cauza unei supradoze cu droguri.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg