Şi-au revenit spectaculos după mari dezamăgiri amoroase

29 octombrie, 2018
1 fotojet 1 jpg jpeg

Sunt unele dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, au parte de succes profesional şi un stil de viaţă lipsit de griji materiale. Însă nici măcar divele din showbiz-ul autohton nu au fost scutite de mari dezamăgiri sentimentale, peste care, însă, au reuşit să treacă fără probleme.

Andreea Bălan

image

A avut o relaţie de opt ani cu Keo şi, când toată lumea credea într-un happy end între ei (îşi construiau o vilă imensă împreună, iar ea dădea de înţeles tuturor că e pregătită să aibă o familie), s-au despărţit într-un mod cât se poate de dramatic şi de public. Infidelitatea lui a fost cauza despărţirii lor răsunătoare, dar, hiar şi după asemenea dezamăgire amoroasă, norocul i-a surâs din nou cântăreţei, când l-a cunoscut pe actualul ei soţ, actorul George Burcea, care este şi tatăl fiicei lor Ella şi al copilului lor care urmează să vină pe lume.   

Mihaela Rădulescu

image

După trei mariaje eşuate, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi, respectiv, Elan Schwartzenberg, şi alte relaţii la fel de publice cu regizorul Dan Chişu si prezentatorul TV Dani Otil, vedeta TV şi-a găsit fericirea alături de Felix Baumgartner, cu care este de peste 3 ani.

Andreea Marin

image

La 21 de ani, s-a casatorit cu Cristian Gheorghita, cu care a stat timp de cinci ani, însă căsnicia cu Ştefan Bănică Jr. a fost cea care a captat atenţia publicului, din cauza notorietăţii celor doi soţi. În ciuda faptului că au un copil împreună, pe Violeta, şi că formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, cele două vedete au divorţat în ianuarie 2013. “Zâna” este acum implicată într-o relaţie cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, dând semne clare că a trecut peste despărţirile ei sentimentale fără să mai privească înapoi.

foto - Facebook Andreea Marin, Andreea Bălan, Mihaela Rădulescu SchwartzbergRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg