Şi-au revenit spectaculos după sarcină. Uite cum arată vedetele în costum de baie!

22 august, 2017
elena gheorghe, madalina ghenea jpeg

Au devenit mămici, însă arată ca nişte zeiţe. Dacă unele dintre ele au acumulat câteva kilograme în plus, dar au scăpat în mod miraculos de ele, de altele ai zice că n-au avut niciodată burtă de gravidă, căci arată impecabil în costum de baie, la doar câteva luni de la naştere. Ele sunt mămicile celebre, norocoase, care încă se mai mândresc cu silueta de altădată, chiar dacă între timp au adus pe lume un copil. Să vedem, aşadar, cine a avut cea mai spectaculoasă revenire după sarcină!

Andreea Bănică

A devenit mamă pentru a doua oară spre sfârşitul anului trecut, iar acum arată chiar mai bine ca înainte de sarcină. A scăpat în mod miraculos de kilogramele în plus în doar câteva luni, iar apariţiile ei demonstrează cât de uşor este să îţi revii atunci când este o divă.

image
image

Claudia Pătrăşcanu

Claudia, fostă componentă a trupei Sexxy, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul acestui an. Cu toate acestea, cea mai recentă fotografie cu ea în costum de baie arată un corp de proaspătă mămică la care multe femei ar aspira.

image image

Diana Bart

Prezentatoarea de la Prima TV, Diana Bart, a născut spre sfârşitul lunii mai, primul său copil şi, cu toate acestea, arată incredibil de bine. Uite ce picioare tonifiate are în cea mai recentă fotografie de pe Instagram!

image image

Elena Gheorghe

De departe, cea mai spectaculoasă revenire este cea a cântăreţei Elena Gheorghe. La doar câteva zile de la momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară, artista i-a surprins pe fanii săi cu o siluetă de parcă n-ar fi fost niciodată cu burtă. Ba mai mult, mai nou, vedeta şi-a etalat corpul făsă cusur pe Instagram, într-o fotografie de vacanţă în care arată pur şi simplu senzaţional.

image image

Ilinca Vandici

Ea a născut spre sfârşitul lunii trecute şi a revenit în forţă pe platourile de filmare, imediat după fericitul eveniment.  Vedeta TV este incredibil de slabă, semn că şi ea a fost o norocoasă care nu a luat prea multe kilograme în plus de-a lungul sarcinii.

image

Mădălina Ghenea

Era sexy şi înainte de a deveni mamă, dar de câteva luni Mădălina Ghenea arată senzaţional şi asta o dovedesc şi fotografiile din cea mai recentă vacanţă a modelului.

image image

Sandra Mutu

Soţia lui Adrian Mutu a născut şi ea prin luna aprilie şi, recentm a avut curaj să-şi etaleze corpul într-un costum de baie sexy, la piscină. Şi ea şi-a revenit repede după ce l-a adus pe lume pe băieţelul său şi asta datorită sportului pe care l-a practicat atât în timpul sarcinii, cât şi după.

image image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg