Şi bărbaţii se machiază, nu-i aşa? Uite ce staruri masculine nu ies din casă nearanjaţi!

17 februarie, 2018
FotoJet (2) jpeg

OK, pe covorul roşu toată lumea e machiată. În filme şi reclame, la fel. Pe scenă sau la evenimente, nimeni nu se prezintă ca de-abia treziţi din pat. Însă cum rămâne cu cei care îşi aplică fond de ten, îşi conturează sprâncenele şi folosesc creion dermatograf ziua în amiaza mare. Pentru că există şi această categorie!

Cristiano Ronaldo adoră cosmeticele

Un metrosexual autentic!

Pe lângă abilităţile lui etalate pe terenul de fotbal, faimosul sportiv e un model pentru mulţi bărbaţi din lumea asta. Astfel, el are grijă de înfăţişarea sa mai ceva ca o femeie. Îşi lăcuieşte unghiile, îşi coafează fiecare fir de păr şi poartă machiaj, care să-i accentueze trăsăturile şi să-i estompeze imperfecţiunile chipului. Un metrosexual în toată regula!

Johnny Depp foloseşte creion dermatograf

Puţin contur la ochi nu strică, nu?

Şi nu numai pe scenă, în concertele pe care le susţine, sau în filme, când personajul impune un machiaj şi costume anume! Nu de puţine ori, Jack Sparrow îşi face apariţia la evenimente într-un mod cu totul surprinzător - etalând un look dramatic, ce presupune neapărat folosirea creionului negru dermatograf. Actorul îşi accentuează, însă, privirea chiar şi în viaţa de zi cu zi, când machiajul n-ar mai fi absolut necesar.

John Travolta încearcă să îşi ascundă latura feminină

O figură de ceară? Aproape!

OK, a jucat în numeroase filme în care i-au fost accentuate trăsăturile şi o să spuneţi că a prins gustul aplicării şi purtării machiajului. Tot ce e posibil. Nu contează de ce preferă actorul să folosească fond de ten şi să-şi vopsească atât de strident părul – poate fi latura sa feminină care iese la iveală mai mult la gay decât la heterosexuali – important e că face asta. Şi îi place la nebunie!

Channing Tatum e fan fond de ten

Cu tenul impecabil...

Magic Mike a învăţat câteva trucuri de la makeup artiştii de pe platourile de filmare, astfel nu ne explicăm de ce preferă să poarte machiaj şi în restul locurilor unde se prezintă. Adică pe covorul roşu, la evenimente sau chiar pe stradă, când îşi doreşte să… arate pur şi simplu bine. Astfel, actorul foloseşte fond de ten ca să îşi etaleze un ten perfect aproape de fiecare dată când iese din casă. Too much sau taman potrivit pentru un star hollywoodian?

Justin Bieber are makeup artistul său

O retuşare mică...

Este atât de expus, încât nu ne mirăm că vrea mai tot timpul să arate bine pentru publicul lui. Oricum, starul pop nu este singurul artist care are la dispoziţie o echipă întreagă de specialişti a cărei misiune e să îl facă pe cântăreţ să arate bine la orice oră din zi sau din noapte. Important e să nu exagereze (cum îi e tendinţa de multe ori) şi să pretindă aplicarea unui fond de ten şi a unui gloss chiar şi în momentele din spatele reflectoarelor.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg