Şi Denis Drăguş a avut parte de-o nuntă de vis cu Vanessa, în cadrul unui eveniment 2 în 1

16 iulie, 2024

Cu câteva zile înainte de marea nuntă a lui Ianis Hagi de pe domeniul Ştirbei Vodă, colegul său atacant s-a căsătorit cu mama celor doi copii ai săi.

Din acest tablou de familie au lipsit, din păcate, părinţii lui Denis.
Din acest tablou de familie au lipsit, din păcate, părinţii lui Denis.

Fotbalul a ţinut-o numai într-o sărbătoare toată săptămâna trecută. Şi asta pentru că, încă de miercuri, internaţionalii s-au adunat să petreacă la nunta lui Denis Drăguş cu Vanessa, cea care îi este alături încă din adolescenţă şi care l-a făcut şi tată de două ori. De altfel, evenimentul a fost unul 2 în 1, căsătoria lor având loc odată cu botezul fetiței lor, Derya-Sarah.

Iniţial, Denis Drăguş, care figurează actualmente ca atacant la gruparea turcă Trabzonspor, trebuia să aibă nunta în luna mai, însă a trebuit s-o amâne ca urmare a participării sale cu echipa naţională de fotbal a României la Euro 2024.

Cuplul a apelat la serviciile lui Nicu Bocancea, master florist internațional și cel mai premiat florist al României la nivel mondial. Astfel, petrecerea a avut loc la Orangeria Iris, singura seră de evenimente de lângă București. La fel ca şi colegul său de la naţională, Iannis Hagi, Denis Drăguş a ales să aibă flori albe cu fine inserţii vegetale, pentru un ambient elegant şi natural. „Am creat un decor suav, inspirat din natură, pentru dublul eveniment din viața fotbalistului Denis Drăguș, pentru un mix de eleganță și de inocență, fiind atât nuntă, cât și botez", ne spune master floristul Nicu Bocancea.

"Am gândit spațiul ca o grădină botanică, cu mulți copaci de piper, eucalipt, lamâi și portocali ce îmbrățișează tot tabloul alb al evenimentului. Am construit toate elementele atât pentru décor, cât și pentru cornerele de fotografii, mese, buchete, ceremonii și spații speciale din aranjamente cu trandafiri englezești parfumați de grădină, de culoare albă, îmbogățiți de mii de fire de floarea miresei, care au creat impresia a milioane de perle", a mai spus co-fondatorul Orangeriei Iris, locația evenimentului, și creatorul unora dintre cele mai spectaculoase evenimente din România.

Mesele la care au fost aşezaţi cei aproape 200 de invitaţi au fost şi ele decorate "cu aranjamente curgătoare din aceleași flori albe și mii de lumânări, pentru o atmosferă romantică. Deasupra meselor invitaților, am creat și suspendat peste 40 de norișori albi din floarea miresei, pentru a crea o senzație de inocență, de plutire și de frumos".,

Şi Vanessa a avut parte de-un aranjament special, buchetul ei de mireasă de la ceremonia religioasă, care a avut loc tot la Orangeria Iris, a fost realizat din "prețioșii trandafiri parfumați din grădinile regale englezești Patience by David Austin, de culoare alba, cu inserții fine de fire de floarea miresei”.

Pe lângă meniul tradiţional, invitații s-au bucurat de un Prosecco Bar, un Cheese Bar şi alte baruri cu fructe, cu prăjituri sau cu înghețată. Şi, pentru că la nunta şi botezul familiei Drăguş invitaţii au venit însoţiţi de copii, în grădina Orangeriei a fost amenajat un adevărat loc de joacă, creat și adus special acolo pentru aceasta ocazie, cu trambuline, baloane și spații vesele.

Cuplul i-a avut ca naşi pe Liliana şi Marius Şumudică, iar pe lista invitaților s-au aflat şi colegii de la națională Florinel Coman, Răzvan Marin, Radu Drăgușin, Denis Alibec, Nicolae Stanciu, dar și Alexandru Băluță de la FCSB. Din păcate, nu şi părinţii lui Denis, cu care el e certat de ani buni - tatăl său fiind tot un fost fotbalist, Mihai Drăguş.

Nicu Bocancea a semnat şi nunta lui Iannis Hagi

A fost o săptămâna plină pentru Nicu Bocancea, care şi-a dat de două ori "examenul" în faţa elitelor din fotbalul românesc. Şi asta pentru că acelaşi master florist a fost şi autorul decorului de poveste al celei mai mediatizate și așteptate nunți din România, cea a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, de pe domeniul Știrbey Vodă.

Mii de fire de flori și plante, toate integrate în construcții florale într-o cromatică alb cu verde, compusă din flori din sezonul verii, din hortensii, trandafiri de grădină, delphinium, matiola, eustoma, panicum, limonium, eucalipt, iederă și din tuberoze, „condimentul” special pentru un efect olfactiv cuceritor, au creat un tablou elegant, romantic de basm împreună cu peste mii de lumânări aranjate în cele mai creative moduri.

„Ne-am propus să aducem frumusețea naturii în interiorul locației de nuntă. Cortul transparent, amplasat într-o poieniță din cadrul domeniului Stirbey, este îmbrățișat de o pădure superbă, plină de copaci seculari, stejari și platani de 200 de ani, înalți de 30 de m. Astfel, am încercat ca interiorul cortului să fie parte integrantă a contextului exterior și am conceput construcții florale suspendate, asimetrice, vegetative, pe rotund, în cromatica alb-verde, pentru un efect fluid, de plutire la adierea vântului, care să umple spațiul de sus în jos, pentru a oferi libertate de socializare invitaților și a echilibra estetic întregul tablou", explicat Nicu Bocancea.

Cele aproape 50 de mese au fost şi ele aranjate divers, cu inserții de lumânări pentru un efect romantic și elegant. Dar poate cea mai impresionantă a fost aleea delimitată de construcții transparente, cu flori și lumânări, care s-a dorit a fi un tunel de întâmpinare pentru invitați.

Buchetul de mireasă al Elenei a fost realizat din bujori albi, parfumați, buchetul nașei a fost construit într-o cromatică asortată cu rochia ei, iar buchetele celor 4 domnișoare de onoare au cucerit prin delicatețe și simplitate.

Cum a arătat totul în cifre?

  • 8 camioane de transport frigorific
  • 50 m de alee decorată cu flori
  • 50 de mese amplasate pentru invitaţi
  • 50 de persoane care au aprins lumânările
  • 60 de persoane din industria florilor mobilizate
  • 700 de invitaţi
  • 3.000 de lumânări


Recente pe Ok! Magazine

Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg