Şi ei divorţează după 12 ani de mariaj!

29 iunie, 2016
cuplu despartire jpeg

După vestea-şoc a divorţului lui Nicolas Cage de Alice Kim, a urmat cea a divorţului dintre Lisa Marie Presley şi muzicianul Michael Lockwood. Ei bine, lista separărilor de peste Ocean nu se opreşte aici. Un alt mare actor de la Hollywood se-ndreaptă spre divorţ!

Au decis să divorţeze după 12 ani de mariaj

Este vorba despre Dennid Quaid, care s-a despărţit de soţia sa, Kimberly, pentru a doua oară...

Potrivit TMZ, Kimberly a intentat actele de divorţ marţi, în Los Angeles, pe când actorul se afla în Vancouver filmând pentru show-ul ”The Art of More”.

Ulterior, vestea divorţului a fost confirmată şi printr-un comunicat oficial din partea celor doi, în care anunţau că decizia a fost luată de comun acord şi că cei doi încearcă să păstreze o relaţie de prietenie. ”După o îndelungă cugetare, am decis să punem punct mariajului nostru de 12 ani. Decizia a fost una amicală şi păstrăm un respect reciproc.”, spuneau cei doi în respectivul comunicat.

Surse din anturajul lor spun că cei doi deja şi-au separat bunurile şi că au decis să aibă custodie comună asupra celor doi copii ai lor. ”Vom rămâne mereu prieteni şi părinţi devotaţi”, a mai declarat Dennis.

Amintim că Dennis şi Kimberly au intentat actele de divorţ şi-n martie 2012, însă câteva luni le-au retras, decizând să-şi mai dea o şansă.

Sunt părinţii unei perechi de gemeni

Cei doi s-au căsătorit în 2004, la o fermă din Montana. Sunt părinţii gemenilor Thomas Boone şi Zoe Grace, în vârstă acum de opt ani.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg