Şi preşedintele mănâncă la cantină! FOTO

20 octombrie, 2016
original vizita la cernavoda 18 oct 2016 11 jpeg

Klaus Iohannis se dovedeşte a fi încă o dată un om normal şi foarte popular. Ieri a stat la masă cu angajaţii de la Nuclearelectrica.

image

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat marţi Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă, la exact 20 de ani de la punerea în funcţiune. Şeful de stat a discutat cu conducerea, dar şi cu angajaţii,cărora le-a transmis că de munca lor depinde siguranţa energetică a României. După deschiderea reactoarelor 3 şi 4, centrala ar putea asigura 30 la sută din necesarul de energie electrică al României.

După discurs şi fotografiile aferente, preşedintele a mers să mănânce la cantina de la campusul în care sunt cazaţi lucrătorii centralei.

Meniul a inclus supe creme, somon, friptură legume, piure de ţelină, orez cu legume, salate, plăcinte şi tarte. Preşedintele a ales o supă de legume, muşchi de vită cu piure şi murături, iar ca desert o tartă cu cremă de ciocolată.

Unul dintre angajaţii Centralei l-a întrebat pe Iohannis dacă are vreo reclamaţie. Preşedintele a răspuns: "Toate au fost foarte bune".



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg