Şi, pur şi simplu, un nou capitol ”Totul despre sex” stă să înceapă! Pregăteşte-ţi cocteilul Cosmo, premiera vine mai devreme decât credeam

7 octombrie, 2021
1 and just like that jpg jpeg

Vestea că serialul ”Totul despre sex” va fi reluat a fost o adevărată surpriză. Şi nu doar pentru fanii celebrei producţii, ci inclusiv pentru actorii care au jucat în urmă cu aproape două decenii.

Însă producătorii au fost convingători. Dacă publicul a stat cu sufletul la gură trăind împreună cu cele patru prietene dramele persoanelor de 30 de ani, acum le vor trăi pe cele ale persoanelor de 50 de ani. Fiindcă în primul rând şi fanii au crescut, dar în societatea actuală tinereţea s-a prelungit. Tot ce ştiam despre 50 de ani nu mai este valabil. Exact aceste lucruri vor fi demonstrate de îndrăgiţii actori care au dat viaţă serialului ”Totul despre sex”, iar acum joacă în ”And just like that”.

Marii absenţi ai producţiei vor fi Kim Catrall, care nu a mai acceptat să continue, dar şi Willie Garson, care a murit neaşteptat la doar 57 de ani. Acceptase să continue rolul adorabilului prieten gay al lui Carrie, Stanford Blatch.

stanga
dreapta
2 profimedia 0633145378 jpg jpeg
3 and just like that1 jpg jpeg
12 and just like that9 jpg jpeg
13 and just like that10 jpg jpeg
14 and just like that11 jpg jpeg
4 and just like that2 jpg jpeg
1 and just like that jpg jpeg
6 and just like that3 jpg jpeg
7 and just like that4 jpg jpeg
8 and just like that5 jpg jpeg
9 and just like that6 jpg jpeg
10 and just like that7 jpg jpeg
11 and just like that8 jpg jpeg

Responsabilii producţiei i-au asigurat pe fani că absenţa Samanthei nu va fi observată, întrucât serialul va găzdui o mulţime de alţi prieteni.

Data premierei nu se cunoaşte cu exactitate, însă veşti bune! Va avea loc mult mai devreme decât credeam.

Premiera serialului And Just Like That, continuarea celebrului Sex and the City, va avea loc în doar câteva luni! Lansarea este aşteptată în luna decembrie a acestui an. Anunţul a fost făcut chiar de Sarah Jessica Parker, care a mai adăugat şi faptul că filmările pentru noul serial sunt în toi.

„Sunt Sarah Jessica! Bună din New York, 5th Avenue. Filmez chiar în acest moment alături de nişte prieteni dragi noul capitol al serialului Sex and the City, sau cum ne place nouă să îi spunem, And Just Like That”, a spus actriţa în vârstă de 56 de ani.

Chiar dacă nu a fost anunţată dată exactă a lansării, ştim că serialul va avea 10 episoade, a câte jumătate de oră fiecare şi că printre protagonişti se numără Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker şi Karen Pittman.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg