Şi supestarurile merg cu metroul! FOTO

17 decembrie, 2017
FotoJet (21) jpeg

Cine spune că vedetele nu-şi mişcă posteriorul lor sexy din maşinile de lux pe care le deţin? Iată că există şi ditamai celebrităţile care apelează la transportul în comun atunci când au nevoie să se deplaseze undeva! Şi, culmea!, nu pentru că automobilele lor de sute de mii de dolari au făcut toate pană... 

Rihanna

image

Născută în Barbados, într-o familie numeroasă, RiRi nu şi-a schimbat radical stilul de viaţă, fiind, cel puţin din când în când, aceeaşi tipă modestă care n-are aere de superstar şi… merge cu metroul! Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt, există dovezi foto în acest sens!

Anne Hathaway

image

Uitându-ne la această fată simplă din New Jersey, parcă nici nu ne-o putem închipui la patru ace pe covorul roşu. Da, da, Anne este cât se poate de cu picioarele pe pământ, nu a fost niciodată ahtiată după stilul de viaţă extravagant şi atenţia constantă a presei. De asta, chiar coboară pe peron din când în când şi ia metroul fără să-i pese că cineva, trei scaune mai departe de ea, îi poate face poze de ascuns.

Drew Barrymore

image

E faimoasă încă din copilărie, s-a născut într-o familie hollywoodiană şi a dobândit succesul la o vârstă fragedă. A trecut, aşadar, prin toate etapele de profitat de pe urma notorietăţii sale, ajungând chiar să nu mai dea doi bani pe celebritate. Şi bine face, pentru că stilul de viaţă simplu o prinde de minune! Cum să nu-ţi fie simpatică cum încearcă ea să-şi facă unghiile zgâlţâită fiind de metrou?!

Dakota Fanning

image

Şi ea a dobândit succesul devreme şi nici ei nu i s-a urcat la cap! Şi-a văzut liniştită de studii (absolvind facultatea cu brio!), continuându-şi în paralel cariera actoricească. N-a mers noapte de noapte prin cluburi, ca să petreacă până-n zori de zi, n-a fost arestată de posesie de droguri şi nici n-a fost prinsă beată la volan. Ce mai, o tânără cu picioarele pe pământ! Nu vi se pare aşa şi în imaginea de mai sus?

Michael Douglas

image

Ei, asta da, surpriză! Cum e să mergi dimineaţa cu metroul, prin NY pe undeva, şi să dai nas în nas cu ditamai Michael Douglas ducându-şi fetele la şcoală?! În primul rând, e de lăudat că el face acest lucru, ce să mai vorbim că nu se urcă de fiecare dată la volanul vreunui SUV de lux de-ai lui ca să le lase pe fete la şcoală?! Jos pălăria, Michael!

Katie Holmes

image

Fosta soţie a lui Tom Cruise deţine cele mai multe imagini de la metrou dintre toate superstarurile hollywoodiene! De fapt, americanii care au norocul să se întâlnească cu ea pe peron postează apoi fericiţi instantanee cu ea şi fata ei, Suri. Păi, când are toate posibilităţile materiale pentru a-şi îndeplini orice dorinţă, cum să înveţe şi fiica ei ce înseamnă şi realitatea de zi cu zi a unui om obişnuit?

Jake Gyllenhaal

image

Nu a zis el că mai bine eşti un grădinar extraordinar decât un actor mediocru? Cunoaşte foarte bine dimensiunea talentului său, dar, la fel de bine, nu spune niciodată că a învăţat destule şi că nu mai are ce studia, să zicem, la oamenii simpli din metrou sau la semenii care trec pe lângă el pe stradă. Nu ştim dacă îşi ia notiţe de fiecare dată când coboară la metrou, însă dă dovadă că e realist şi perfecţionist.

Foto - Hepta, East News, Instagram, Bright SideRecente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg