Şi vedetele au defecte!

13 iunie, 2012
britney spears 0 jpeg

Până şi cele mai sexy staruri din lume îşi urăsc anumite părţi ale corpului, precum majoritatea muritorilor. Noi am descoperit ce-au ele de ascuns!

Până şi cele mai sexy staruri din lume îşi urăsc anumite părţi ale corpului, precum majoritatea muritorilor. Noi am descoperit ce-au ele de ascuns!

Britney Spears

Ai crede că totul s-a aranjat frumos în viaţa Prinţesei Pop. Cu toate acestea, unghiile ei trăiesc încă vremuri grele. Iar imaginea mâinilor ei la conferinţa de presă ce anunţa cooptarea acesteia în show-ul „X Factor“ nu-i pentru un stomac sensibil. Unghii şi cuticule roase din carne, degete sângerânde… Este vorba, mai exact, de un tic nervos cu care Brit se luptă de ani întregi. „Trebuie să învăţ să nu-mi mai rod unghiile! Mi-ar plăcea să nu mai fiu mereu nervoasă“, spunea Brit în 2008. Nimic nu s-a schimbat de-atunci!

Kate Moss

image

Supermodelul n-ar putea niciodată să apară într-o reclamă la sandale. Asta deoarece degetele ei de la picioare au o viaţă a lor. Haotică. Nu numai că acestea sunt disproporţionate, al treilea şi-al patrulea fiind mult mai lungi decât primele două, dar degetele ei sunt şi deformate şi pline de răni. Cauza este uşor de ghicit: pantofii „criminali“! Se pare că picioarele lui Kate au o viaţă de câine!

Halle Berry

Nominalizată la categoria „cele mai urâte degete“ este şi Halle Berry. Iar defectul ei a fost dezvăluit cu prima ocazie când paparazzi au prins-o purtând şlapi. Nu trebuie să ai privirea de şoim ca să-ţi dai seama că mulatra are şase degete la un picior, cel în plus nefiind, însă, dezvoltat complet. Se pare că actriţa suferă de polidactilie, o malformaţie caracterizată prin prezenţa unui număr mai mare de degete la picioare. O fi având Halle un deget în plus, dar sunt femei care ar renunţa la două pentru a arăta ca ea!

Megan Fox

Una dintre frumoasele de la Hollywood are motive să nu-şi arate mâinile în public. Şi nu pentru că-şi face singură rău, ca Brit, ci din cauza unei malformaţii a degetelor, numită hipocratism. Astfel, degetele mari de la mâinile actriţei sunt mai scurte şi mai late decât ar trebui să fie, iar unghiile sunt mici şi deformate. Dar ce mai contează un deget bont, când eşti atât de sexy?!

Foto: guliver/getty images/splash news/rex features, heptaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg