Şi Zoe Saldana este mămică de gemeni!

11 decembrie, 2014

Actriţa din "Avatar" a fost discreţia întruchipată în cea mai fericită săptămână din viaţa ei. Zoe a născut luni, dar ştirea a ajuns cu greu abia acum la presă. Publicaţia britanică "Mirror" a fost cea care a relatat în exclusivitate faptul că vedeta în vârstă de 35 de ani a

Actriţa din "Avatar" a fost discreţia întruchipată în cea mai fericită săptămână din viaţa ei. Zoe a născut luni, dar ştirea a ajuns cu greu abia acum la presă

Publicaţia britanică "Mirror" a fost cea care a relatat în exclusivitate faptul că vedeta în vârstă de 35 de ani a născut gemeni într-un spital din Los Angeles, măsurile de securitate luate asigurându-i întreaga linişte dorită. Căci nimeni în afară de cei foarte apropiaţi n-a ştiut că marele eveniment s-a petrecut, deşi se ştia că data la care actriţa trebuia să nască e foarte aproape, după ce apăruse, în urmă cu câteva săptămâni, la un eveniment monden, mândrindu-se cu burtica ei rotundă. Dovadă a faptului că vedeta a dorit ca totul să rămână secret este că nici acum nu s-a aflat sexul gemenilor.

Tatăl micuţilor şi soţul lui Zoe, artistul italian de 35 de ani Marco Perego este cât se poate de încântat. "Amândoi sunt în al nouălea cer de când şi-au ţinut în braţe gemenii", a declarat un apropiat al cuplului. "Este un vis împlinit pentru amândoi. Au fost nerăbdători să devină părinţi. Şi Zoe, şi Marc îşi doresc o familie mare, deci acesta este doar începutul", a adăugat aceeaşi sursă.

Nu ştim dacă să-l credem, căci asta ar însemna ca Zoe să se distanţeze de Hollywood, pentru a da prioritate familiei. Cert este că discreţia a fost de la bun început cuvântul de lege pentru proaspeţii părinţi Zoe şi Marco, cei doi căsătorindu-se în secret în iunie 2013, la Londra.

Foto: WENN, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg