Sienna Miller a ieşit în lume cu noul iubit

18 mai, 2011
tom sturridge tk3s 10127869 0 jpeg

După aproape două luni în care şi-au ascuns relaţia, actriţa a hotărât că a venit momentul să dea cărţile pe faţă, afişându-se la braţ cu noul său iubit, Tom Sturridge, pe străzile din Viena, unde cei doi se

După aproape două luni în care şi-au ascuns relaţia, actriţa a hotărât că a venit momentul să dea cărţile pe faţă, afişându-se la braţ cu noul său iubit, Tom Sturridge, pe străzile din Viena, unde cei doi se află în vacanţă.

image

Nu doar la braţ – ci şi de gât, îmbrăţişaţi şi sărutându-se. Cu cinci ani mai tânăr decât ea (Tom are 25 de ani, Sienna împlineşte 30 în decembrie), Sturridge este coleg de breaslă cu iubita sa.

Deşi un actor necunoscut prin comparaţie cu Sienna, tânărul a întrunit aprecierile criticilor pentru prestaţuiile sale de până acum în filme precum The Boat That Rocked şiVanity Fair. A intrat şi în lumea teatrului, asemenea Siennei. Şi, nu în ultimul rând, e prieten bun cu starul din Twilight, Rob Pattinson.

Presa a scris prima dată despre cei doi că ar forma un cuplu în luna martie, după despărţirea surprinzătoare din februarie a Siennei de Jude Law.

Foto: Northfoto