Sienna Miller s-a logodit

14 septembrie, 2017
2016 US Open   Day 14 jpeg

Deşi s-au afişat extrem de rar împreună, Sienna şi iubitul ei sunt de mai bine de un an şi jumătate împreună, potrivit unor surse din cercul de apropiaţi

Sienna şi Miller

Este vorba despre regizorul Bennett Miller, pe care Sienna l-a cunoscut la filmările pentru Foxcatcher, în 2014 - doar că pe-atunci, el forma un cuplu cu Ashley Olsen, iar ea era împreună cu Tom Sturridge. Cei doi au fost văzuţi anul trecut în tribunele de la US Open, dar încă de atunci apropiaţii spuneau că se întâlnesc în secret de mai multe luni de zile, Bennett însoţind-o în mai 2016 la party-ul de după Gala Met.

Şi iată că acum se pare că relaţia devine cu adevărat serioasă, după ce Sienna a fost văzută ieri seară în Londra purtând pe inelarul mâinii stângi un inel cu un diamant impresionant - inel pe care nu-l avea săptămâna trecută pe deget. Interesant este, însă, că cei doi sunt cu adevărat zgârciţi cu apariţiile împreună. Şi nu s-au grăbit să se afişeze nici atunci când apăruseră zvonurile că, după divorţ, Brad Pitt i-ar fi dat târcoale Siennei. Desigur, prietenii actriţei şi ai regizorului glumesc că le-a fost predestinat să fie împreună, fiindcă au acelaşi nume de familie - dar şi pentru că amândoi sunt născuţi în decembrie, la două zile distanţă: ea, pe 28, iar el pe 30 decembrie.

image

Foto: Getty, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate