Sienna Miller şi Robert Pattinson, împreună pe covorul roşu de la Berlinală

15 februarie, 2017
robert jpeg

Sienna Miller şi-a arătat sânii la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin, într-o rochie semitransparentă. Actriţa şi co-starul său, Robert Pattinson, au participat la premiera ultimului lor film,  "The Lost City of Z".

image

La evenimentul de aseară de la Berlinală, Sienna a apărut pe covorul roşu mai sexy ca niciodată, alături de Robert Pattinson, cel mai bun prieten al fostului său logodnic. Ţinuta îndrăzneaţa a actriţei a furat privirile tuturor celor prezenţi.

image

Rochia neagră semitrasparentă de la Dior, asemănătoare cu cea purtată de Bella Hadid, în ianuarie la o prezentare de modă, a lăsat la vedere sânii şi  picioarele, dar şi o pereche de bikini în stilul boxerilor bărbăteşti de la aceeaşi casă de modă ca şi restul ţinutei, Dior. Deşi foarte sexy, rochia confecţionată din tulle şi împodobită cu o broderie florală a fost extrem de elegantă şi rafinată. Sienna a completat look-ul cu un ruj roşu, dar şi cu părul frumos aranjat într-un coc lejer.

image

Colegul său de pe platourile de filmare, Robert Pattison, şi-a făcut şi el apariţia pe covorul roşu la Berlinală. Patt a rămas însă fidel imaginii sale de bad-boy, îmbrăcat din cap până în picioare în culori închise. Robert a scos costumul clasic negru din anonimat cu o helancă bleumarin, dar şi cu o pereche de bocanci în stil militar. Ca întreaga ţinută să fie completă, actorul a apelat la un palton foarte chic în degrade.

Outfit-urile celor doi actori au fost total complementare. În timp ce Pattinson a fost prea îmbrăcat, colega lui s-a situat la polul opus, prea dezbrăcată.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}