Sienna Miller: "Viaţa ta devine un haos când eşti mamă!"

8 septembrie, 2015
Sienna 1 jpeg

Actriţa britanică de 33 de ani a vorbit, în paginile revistei "Vogue", despre experienţa de-a fi mamă singură, cu o carieră solicitantă - confesiuni făcute alături de un pictorial realizat de Mario Testino

image

"Atunci când ai un copil, îţi este dat să trăieşti o experienţă incredibilă, dar în acelaşi timp să spunem adevărul: te trezeşti că viaţa îţi este catapultată în haos şi că te simţi epuizată tot timpul", a povestit Sienna, care are o fiică în vârstă de trei ani cu actorul Tom Sturridge, botezată Marlowe Ottoline Layng Sturridge. Cu siguranţă că, dacă cei doi ar fi format în continuare un cuplu, lucrurile ar fi fost mai uşoare pentru ea. Dar după dezamăgirea în serial cu Jude Law, atunci când părea să-şi fi găsit jumătatea în Tom - şi mai ales după ce a devenit mamă alături de el - Sienna a surprins întreaga lume anunţând la începutul acestei veri că se desparte de el.

image

"Sunt atât de obosită, încât sunt în stare efectiv să mă aşez la masă şi să adorm cu capul pe masă. Mi-aş dori să fiu mai eficientă şi energică, să fiu superfemeie. Deşi cele care sunt aşa nu-şi dau seama de asta", a spus Sienna. "Astea sunt provocările maternităţii - ne consumăm la maximum, ardem şi ne simţim datoare şi vinovate tot timpul. Nu înţeleg foarte bine de unde vin aceste emoţii şi nu cred că e sănătos să trăim aşa."

Foto: Mario Testino, Vogue

'Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg