Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu au împlinit 25 de ani de mariaj. Iată povestea lor

28 februarie, 2018
Silvia Dumitrescu si Florin Ochescu 25 de ani jpeg

Deşi la început s-au lovit de dificultăţi, iată că cei doi artişti au ajuns să sărbătorească nunta de argint.

image

Silvia Dumitrescu (58) şi Florin Ochescu (65) formează unul dintre cele mai longevive cupluri din industria muzicală autohtonă. Întâlnirea lor a fost, într-un fel, una karmică, mai ales că Silvia Dumitrescu tocmai punea punct unei dureroase relaţii. Artista a fost căsătorită cu Mircea Dumitrescu, un cântăreţ cunoscut în anii '80, care însă s-a dovedit a fi un soţ violent şi care, ani mai târziu, s-a sinucis bând antigel.

"E un subiect închis din ’87. L-am închis eu, ca să pot să merg mai departe", ne-a spus Silvia Dumitrescu într-un interviu pentru revista OK!.

"Mă îndrăgostisem prima oară de un bărbat la vârsta de 24 de ani. Pe Mircea l-am cunoscut la Şcoala Populară de Artă, unde era elevul Mihaelei Runceanu, care de altfel mi-a şi făcut cunoştinţă cu el. Şi a fost dragoste la prima vedere. Nici nu ne cunoscusem bine, că în două săptămâni ne-am şi căsătorit. M-am grăbit ca fata mare la măritat – chiar eram fată mare! (râde) Ne-am dat seama mult prea târziu că, de fapt, nu ne potriveam deloc. Pe scenă lucrurile stăteau grozav, am cântat şi în duet, dar în particular lucrurile stăteau exact invers. În viaţă primeşti nişte lucruri ca să înveţi ceva din ele. Eu o iau ca pe-o experienţă. Şi, învăţând din acea experienţă, am putut să apreciez un soţ cum este Florin Ochescu şi să văd cât de norocoasă am fost să găsesc un asemenea bărbat minunat. A fost bine că s-a terminat totul foarte scurt, că am avut imediat un succes profesional extraordinar, în ’88, când am depus toate eforturile pentru muzică, ca să ies din starea aceea. Am făcut atunci cele mai multe turnee din viaţa mea!"

image

Florin Ochescu, chitarist de primă mână în trupe ca Sfinx, Iris sau Holograf, venea şi el dintr-o relaţie notorie, cea cu Dida Drăgan, care i-a născut un băiat, pe Florin, astăzi în vârstă de 35 de ani.

Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu s-au căsătorit în 1993 şi au împreună tot un fiu, pe Iulian (24), un foarte talentat pianist.

Citeşte şi:

INTERVIU Silvia Dumitrescu – „Iulian este cea mai mare realizare a vieţii mele“

"Astăzi implinim 25 de ani de căsătorie, noi, două jumătăţi, Silvia şi Florin!!!❤❤Doamne, mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit şi ne dăruieşti!? Să fie cât mai mulţi cu iubire, sănătate, împliniri... şi poate şi nepoţi!", a scris Silvia Dumitrescu pe pagina sa de socializare.

image
image
image


Recente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg