Silvio Berlusconi a făcut nuntă în secret

1 noiembrie, 2013
vanity1 jpeg

Deşi toată lumea a aflat că fostul premier italian are gânduri de însurătoare, nimeni nu ştia data la care acesta va ajunge pentru a treia oară la altar.

Deşi toată lumea a aflat că fostul premier italian are gânduri de însurătoare, nimeni nu ştia data la care acesta va ajunge pentru a treia oară la altar.

Silvio Berlusconi s-a căsătorit, pentru a treia oară, la 77 de ani. Soţia sa, Francesca Pascale, este mai tânără cu 49 de ani, o fostă vedetă de televiziune din Peninsulă şi activistă în partidul lui, Forza Italia.

O prietena a cuplului, fotomodelul dominican Marythell Polanco, a declarat la un post de radio că cel supranumit "Il Cavaliere" s-a căsătorit religios în urmă cu trei săptămâni, pe data de 8 sau 9 octombrie, într-o capelă privată din vila sa de lângă oraşul Milano.

image

Berlusconi, care are în spate alte două căsnicii, a întâlnit-o pe Francesca pe când ea era adolescentă şi participa la activităţile partidului său. Cei doi s-au logodit la sfârşitul anului trecut.

image

Recent, Francesca a fost acuzată de actriţa Michele Bonev că ar fi, de fapt, lesbiană. Ea a pretins că "i-a fost mai mult decât prietenă" Francescăi şi că relaţia acesteia cu Berlusconi e doar o farsă. În consecinţă, proaspăta soţie a lui Berlusconi i-a cerut, însă, despăgubiri de 10 milioane de euro pentru calomnie.

Asta în timp ce Silvio Berlusconi este pe punctul de a-şi pierde scaunul din Senat pentru fraudă fiscală. El a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, pedeapsă din care va ispăşi doar un an de zile, probabil la domiciliu, din cauza suprapopulării inchisorilor italiene.

image

Foto: Gente, Vanity Fair ItaliaRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG