Silvio Berlusconi se răzbună, după ce fosta iubită a fost fotografiată sărutând o altă femeie

31 august, 2020
1 silvio deschidere jpg jpeg

La 83 de ani, Berlusconi nu pare s─â ├«ncetineasc─â ritmul, continu├ód s─â duc─â b─ât─âlii legale, politice, dar ┼či... amoroase!

Pentru Silvio Berlusconi, desp─âr┼úirea de fosta iubit─â ├«n v├órst─â de 35 de ani, Francesca Pascale, dup─â 10 ani de rela┼úie, a costat ceva. Ce doi ┼či-au spus Adio! ├«n martie, Francesca plec├ónd cu 20 de milioane de euro din contul fostului premier italian. Dar r─âzboiul celor doi continu─â. Acum, Francesca a fost fotografiat─â topless, pe un iaht, s─ârut├ónd-o pe Paola Turci, o artist─â pop ├«n v├órst─â de 55 de ani (foto jos).

oggi jpg jpeg

Fosta lui logodnic─â a f─âcut valuri - ceea ce l-a ├«nfuriat pe Berlusconi, care a decis c─â e momentul s─â dea o replic─â ┼či s─â se afi┼čeze ├«n sf├ór┼čit public cu noua lui iubit─â, mai t├ón─âr─â dec├ót fosta: Marta Fascina, ├«n v├órst─â de doar 30 de ani, care este parlamentar ┼či sus┼úine de mai mult─â vreme partidul lui Berlusconi, av├ónd ┼či ini┼úialele lui tatuate acum pe corp. Fascina se pare c─â... a fost fascinat─â de ani de zile de Berlusconi, c─âruia i-a trimis mai multe scrisori fierbin┼úi, care l-au scos din min┼úi pe politicianul italian. Fascinat─â sau interesat─â, desigur, fiindc─â mul┼úi colegi politicieni o v─âd ca pe o oportunist─â, coment├ónd c─â o femeie de 30 de ani nu are cum s─â fie atras─â de un b─ârbat de 83 de ani. 

silvio in chi jpg jpeg

Cert e ├«ns─â c─â numele ei a ├«nceput s─â fie vehiculat chiar din martie, scriindu-se c─â, de fapt, pentru ea ar fi p─âr─âsit-o Berlusconi pe Francesca...  Dar suma de bani pierdut─â la desp─âr┼úire ┼či pozele ├«n care Francesca e fericit─â al─âturi de alt─â de alt─â femeie nu i-au picat bine. Astfel, Silvio a sim┼úit nevoia unei replici ┼či s-a l─âsat pozat ├«n timp ce o ┼úinea de m├ón─â pe Marta. Fotografiile au ap─ârut prima dat─â ├«n revista italian─â Chi, iar mul┼úi spun c─â ar fi fost chiar ├«nscenate, Berlusconi chem├ónd el ├«nsu┼či paparazzi. ┼×i varianta aceasta nu ar fi departe de adev─âr, dac─â ne g├óndim c─â Chi este de┼úinut─â de compania Arnoldo Mondadori Editore, condus─â de fiica lui Berlusconi. 

Foto: Chi, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg