Silviu Mircescu, din prim-planul serialului „Clanul”, pe podiumul de modă

10 aprilie, 2024

Actorul, cunoscut publicului larg pentru rolul de polițist din serialul de la Pro TV, a acceptat provocarea de-a defila pe catwalk, într-un show marca Alin Gălățescu.

Silviu Mircescu, model pentru Cera Mihăilescu. FOTO: Remus Nicolaescu
Silviu Mircescu, model pentru Cera Mihăilescu. FOTO: Remus Nicolaescu

Pe Silviu Mircescu publicul larg îl cunoaște ca actor, preponderent grație rolului din popularul serial ”Clanul”, difuzat pe Pro TV, dar și din filme precum „Visul”, „Băieți deștepți” ori „O grămadă de caramele”. Totodată, numele său apare pe afișul multor piese de teatru, dar și în muzică, el fiind chiar și un fost concurent de la „Vocea României” și având și un featuring cu Andreea Bălan pe piesa „Așa de frumos”.

Acum, însă, am avut ocazia să-l vedem în postură de model, defilând pe catwalk pentru colecția capsulă realizată de designerul Cera Mihăilescu pentru o nouă ediție a Soirées de la Mode, cea mai longevivă serie de evenimente fashion, organizată de analistul de modă Alin Gălățescu. Provocarea acestei ediții, cu nr. 34, a fost ca cei 17 designeri invitați să propună câteva piese vestimentare inspirate din universul stilistic al lui Giorgio Armani, creatorul de modă căruia i-a fost dedicată serata fashion organizată în elegantul salon Le Diplomat al hotelului InterContinental Athénée Palace Bucharest – loc care a găzduit de peste un deceniu evenimentele marca Soirées de la Mode.

„Colecția capsulă „Armani by Cera Mihăilescu” s-a născut din dorința de a merge mai departe, de a îndrăzni, de a sparge tiparele. Alături de o echipă specială, am realizat 4 ținute bărbătești, fiecare reprezentând un tipar uman, fiecare personalizat în funcție de caracter, profil, ocupație, stare...”, a spus Cera Mihăilescu despre creațiile prezentate pe podiumul de modă de Silviu Mircescu, Octavian Iacob, Cătălin Nicolau, Emanuel Cârstea și Andrei Mocanu.

„Ai fost bucuria grupului!”, i-a spus designerul lui Silviu Mircescu, care a îmbrăcat o ținută din blugi, cu volumetrie modernă și cu buzunare multiple, care i-a dat un aer foarte cool și contemporan.

FOTO: Remus Nicolaescu



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg