Silviu Mircescu, din prim-planul serialului „Clanul”, pe podiumul de modă

10 aprilie, 2024

Actorul, cunoscut publicului larg pentru rolul de polițist din serialul de la Pro TV, a acceptat provocarea de-a defila pe catwalk, într-un show marca Alin Gălățescu.

Silviu Mircescu, model pentru Cera Mihăilescu. FOTO: Remus Nicolaescu
Silviu Mircescu, model pentru Cera Mihăilescu. FOTO: Remus Nicolaescu

Pe Silviu Mircescu publicul larg îl cunoaște ca actor, preponderent grație rolului din popularul serial ”Clanul”, difuzat pe Pro TV, dar și din filme precum „Visul”, „Băieți deștepți” ori „O grămadă de caramele”. Totodată, numele său apare pe afișul multor piese de teatru, dar și în muzică, el fiind chiar și un fost concurent de la „Vocea României” și având și un featuring cu Andreea Bălan pe piesa „Așa de frumos”.

Acum, însă, am avut ocazia să-l vedem în postură de model, defilând pe catwalk pentru colecția capsulă realizată de designerul Cera Mihăilescu pentru o nouă ediție a Soirées de la Mode, cea mai longevivă serie de evenimente fashion, organizată de analistul de modă Alin Gălățescu. Provocarea acestei ediții, cu nr. 34, a fost ca cei 17 designeri invitați să propună câteva piese vestimentare inspirate din universul stilistic al lui Giorgio Armani, creatorul de modă căruia i-a fost dedicată serata fashion organizată în elegantul salon Le Diplomat al hotelului InterContinental Athénée Palace Bucharest – loc care a găzduit de peste un deceniu evenimentele marca Soirées de la Mode.

„Colecția capsulă „Armani by Cera Mihăilescu” s-a născut din dorința de a merge mai departe, de a îndrăzni, de a sparge tiparele. Alături de o echipă specială, am realizat 4 ținute bărbătești, fiecare reprezentând un tipar uman, fiecare personalizat în funcție de caracter, profil, ocupație, stare...”, a spus Cera Mihăilescu despre creațiile prezentate pe podiumul de modă de Silviu Mircescu, Octavian Iacob, Cătălin Nicolau, Emanuel Cârstea și Andrei Mocanu.

„Ai fost bucuria grupului!”, i-a spus designerul lui Silviu Mircescu, care a îmbrăcat o ținută din blugi, cu volumetrie modernă și cu buzunare multiple, care i-a dat un aer foarte cool și contemporan.

FOTO: Remus Nicolaescu



Recente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg