Simon Baker a divorţat de soţia sa, Rebecca, cu care avea o relaţie de 29 de ani. Actorul din serialul ''În mintea criminalului'' a fost surprins cu o altă femeie

4 februarie, 2021
1 simon12 jpg jpeg

Simon Baker şi soţia sa, Rebecca Rigg, şi-au anunţat divorţul. Cei doi formau un cuplu de 29 de ani, dar din luna aprilie a anului trecut relaţia nu a mai fost la fel. Simon şi Rebecca şi-au separat astfel drumurile.

"Rămânem prieteni apropiaţi şi cei trei copii ai noştri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viaţa noastră", au spus Baker şi Riggs într-o declaraţie comună. Baker, în vârstă de 51 de ani, şi Rigg, în vârstă de 53 de ani, s-au cunoscut la începutul anilor 1990 când au jucat împreună în producţia  E Street. S-au căsătorit în 1998, după cinci ani petrecuţi împreună.

Simon avea doar 24 de ani când el şi Rebecca au avut primul copil, pe Stella.

Actorul din serialul ''În mintea criminalului'' şi Rigg au împreună trei copii: Stella, 27, Claude, 22 şi Harry, 19.

În trecut, starul a vorbit oamenilor despre căsătoria sa , explicând de ce el şi Rigg nu şi-au sărbătorit niciodată aniversarea nunţii.

" Aniversările sunt un lucru ciudat, nu-i aşa?", spunea Baker în 2018. "Cred că punem prea multă presiune pe asta, dar la noi nu este aşa, noi suntem o echipă. De cele mai multe ori, 99% din timp, suntem, cu adevărat, prieteni buni. Nu trebuie să marchez asta cu alte lucruri grozave".

Surprizele nu se opresc însă aici. Simon a fost surprins de curând, pe o plajă din Sydney cu o altă femeie. Bruneta nu l-a scăpat niciun moment din ochi pe faimosul actor, care şi-a etalat sub razele soarelui corpul bine lucrat.

Simon părea să aibă o dispoziţie bună şi părea cu totul fascinat de discuţia pe care o purta cu noua muză din viaţa lui.

Actorul australian este celebru mai ales pentru rolul lui Patrick Jane din serialul The Mentalist, care s-a încheiat în 2015, după şapte sezoane.

Rebecca este, de asemenea, actriţă. Ea este cunoscută mai ales pentru rolurile sale din producţiile Fatty Finn şi Ellie Parker, precum şi pentru rolul avut în Jerry Maguire, unde juca alături de Tom Cruise.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg