Simona Bălănescu a pierdut sarcina

16 octombrie, 2012
74866 475560469150624 663947491 n jpeg

Tristeţe mare pentru vedeta Antenei 2 şi pentru partenerul ei, Rareş Dragomir, fiul lui Marcel Dragomir, care de-abia aşteptau să-şi ţină în braţe copilul.

Tristeţe mare pentru vedeta Antenei 2 şi pentru partenerul ei, Rareş Dragomir, fiul lui Marcel Dragomir, care de-abia aşteptau să-şi ţină în braţe copilul.

Prezentatoarea TV a aflat că inima bebeluşului său de 12 săptămâni a încetat să mai bată, iar sarcina s-a oprit din evoluţie.

„Vestea că inima copilului nostru nu mai bătea de două zile, ne-a lovit în plin şi pe mine şi pe Simona. Ne iubim atât de mult şi fericirea noastră era completă, dar la aflarea verdictului dat de medici, am rămas cu inima frântă. Nu am dorit niciodată să îmi expun viaţa privată, mai ales având în vedere că emisiunile sunt axate acum pe subiecte de gen trauma, tocmai de aceea voi fi destul de sărac în declaraţii. Decizia noastră în urmă acestui incident care ne-a sfâşiat este să mergem înainte cu planurile de nuntă. Vom avea cununia civilă sâmbătă, 20 octombrie 2012. Dragostea noastră este acum şi mai mare, vrem să fim împreună în adevăratul sens al cuvântului şi în faţa legii. Nu am renunţat la ideea de a avea un copil şi vom mai încerca“, a declarat Rareş Dragomir pentru replicavedetelor.ro.

image

Simona a fost nevoită sa-i explice si baiatului ei, Marc, dintr-o căsătorie anterioară, situaţia prin care trece: „I-am spus lui Marc că inima frăţiorului său nu mai bate şi că acesta, având probleme de sănătate, nu va mai veni pe lume, aşa cum ne doream. În acelaşi timp, i-am mai spus că mami va aduce pe lume în viitor un alt copilaş sănătos, cu care el se va putea juca“.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg