Simona Elena Ţăranu – vacanţă exotică cu soţul ei

28 ianuarie, 2018
2018 01 27 PHOTO 00000015 jpeg

Dacă anul trecut au ales ca destinaţie doar Bahamas, de această data, Simona şi soţul ei, Florin s-au delectate la început de an într-o croazieră de 7 zile în Caraibe.

image

Prezentatoare stirilor sportive de la Digi24 evită să plece în perioada aglomerată a sărbătorilor, aşa că a ales să se relaxeze când toată lumea se întoarce la serviciu. „În ultimii ani am tot plecat iarna într-o ţară cu temeperaturi foarte ridicate. Nu suntem prieteni cu temperaturile scăzute. Anul trecut am fost într-o croazieră de 3 zile în Bahamas şi ne-am întors extrem de încântaţi. De aceea anul acesta am repetat experienţa, dar către o altă destinaţie: şapte zile în insulele de est din Caraibe: St Thomas, St John, Grand Turk şi San Juan, Puerto Rico.”, ne-a declarant prezentatoarea.

image

Nava pe care au călătorit are 12 etaje şi a fost ocupată de 3500 de turişti dornici de aventură pe mare. Simona şi Florin spun că a fost cea mai frumoasă vacanţă a lor de până acum şi asta pentru că ei sunt adepţii croazierelor: „ În fiecare zi ajungi într-o altă destinaţie. Gustăm mâncarea locală, ascultăm poveştile localnicilor. Dar vacanţa pentru noi înseamnă relaxare, detaşare, linişte, de aceea în pozele noastre suntem mai mereu singuri sau cu foarte puţină lume în jur.”

image

Simona a făcut o pasiune pentru scoici şi le foloseşte drept elemente decorative în casa lor. „ În ultima zi în Grand Turk, Florin a descoperit una mare de aproape 2 kg. Abia aştept să ii găsesc loc pe comodă din dormitor.”

image


Recente pe Ok! Magazine

Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg