Simona Elena Ţăranu – vacanţă exotică cu soţul ei

28 ianuarie, 2018
2018 01 27 PHOTO 00000015 jpeg

Dacă anul trecut au ales ca destinaţie doar Bahamas, de această data, Simona şi soţul ei, Florin s-au delectate la început de an într-o croazieră de 7 zile în Caraibe.

image

Prezentatoare stirilor sportive de la Digi24 evită să plece în perioada aglomerată a sărbătorilor, aşa că a ales să se relaxeze când toată lumea se întoarce la serviciu. „În ultimii ani am tot plecat iarna într-o ţară cu temeperaturi foarte ridicate. Nu suntem prieteni cu temperaturile scăzute. Anul trecut am fost într-o croazieră de 3 zile în Bahamas şi ne-am întors extrem de încântaţi. De aceea anul acesta am repetat experienţa, dar către o altă destinaţie: şapte zile în insulele de est din Caraibe: St Thomas, St John, Grand Turk şi San Juan, Puerto Rico.”, ne-a declarant prezentatoarea.

image

Nava pe care au călătorit are 12 etaje şi a fost ocupată de 3500 de turişti dornici de aventură pe mare. Simona şi Florin spun că a fost cea mai frumoasă vacanţă a lor de până acum şi asta pentru că ei sunt adepţii croazierelor: „ În fiecare zi ajungi într-o altă destinaţie. Gustăm mâncarea locală, ascultăm poveştile localnicilor. Dar vacanţa pentru noi înseamnă relaxare, detaşare, linişte, de aceea în pozele noastre suntem mai mereu singuri sau cu foarte puţină lume în jur.”

image

Simona a făcut o pasiune pentru scoici şi le foloseşte drept elemente decorative în casa lor. „ În ultima zi în Grand Turk, Florin a descoperit una mare de aproape 2 kg. Abia aştept să ii găsesc loc pe comodă din dormitor.”

image


Recente pe Ok! Magazine

Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg