Simona Gherghe este însărcinată din nou? Dan Capatos a dat-o de gol

15 noiembrie, 2018
6 simo jpg jpeg

La începutul acestei luni, presa tabloidă din ţara noastră a aflat că, în vara acestui an, Simona Gherghe s-a căsătorit în secret cu partenerul ei, Răzvan Săndulescu.

Vedeta de la Antena 1 a făcut nunta chiar de ziua soţului ei, iar ulterior a afirmat că a avut parte de o petrecere relaxată, deoarece nu şi-a dorit nimic complicat. „Totul a pornit de la ziua lui Răzvan. Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. Mi-e groază de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucă să mănânce..Cred că de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca să evităm să fie ceva tradiţional“, spunea pentru revista Viva, Simona Gherghe, în urmă cu puţin timp.

image

Nici nu s-a aflat bine că a făcut nunta în secret, că o nouă informaţie care nu trebuia să ajungă la presă a fost dezvăluită de Dan Capatos: Simona Gherghe este însărcinată din nou. Informaţia circula de mult prin lumea mondenă, însă nimeni nu era sigur dacă este adevărată.

În urmă cu o doar câteva săptămâni, când în emisiunea lui era invitată Andreea Bălan, Dan Capatos afirma foarte sigur pe el că ştie că şi alte colege de trust sunt gravide, însă nu vor încă să recunoască public acest lucru.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg