Simona Gherghe, îndrăgostită de această țară! Cum s-a pozat la plajă: Mai frumos decât mi-aș fi imaginat

24 iulie, 2024

Simona Gherghe Săndulescu a împărtășit adepților săi din online imagini inedite din vacanța sa cu familia. Jurnalista este îndrăgostită iremediabil de Grecia.

Simona Gherghe Săndulescu, Facebook jpg

Are o familie reușită și un soț iubitor, alături de care a avut mereu vacanțe reușite. O iubitoare împătimită a schiului, Simona Gherghe Săndulescu știe să se bucure și de vară și plaje însorite.

Ca multe alte vedete din România, alege Grecia pentru mare și soare, nu România. Și cucerită de noua destinație de lângă Marea Ionică, vedeta TV a împărtășit câteva gânduri și imagini pentru cei care poate, ca și ea, au epuizat insulele grecești și vor să încerce și o destinație mai puțin cunoscută. Este vorba de Paxos. Iată cât de frumos descrie Simona Gherghe vacanța aici.

”Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insula. De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia. Și am văzut multe insule, dar și alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuța, cochetă, autentică Paxos. Am văzut-o acum câteva luni în serialul “Maestro în Blue”, acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat. Insula nu e foarte turistică, sunt mulți greci în vacanță, dar și englezi, cred că e un singur hotel în zona, însă sunt foarte multe case, apartament și vile de închiriat. Mâncarea e senzațională, oamenii foarte prietenoși, e o pace aici care mă face să mă simt că acasă. Și, că să-l citez pe Vlad: “mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?”

Așadar, i-a cucerit și pe cei mici. Am avut ceva emoții cu plajele. Cele mai multe sunt cu pietre mari, dar, surpriză, și-au inventat jocul lor și toată ziua sunt în căutare de ouă de dinozauri. Imaginile cu plajă cu nisip sunt din Antipaxos, sora mai mică a insulei, unde se poate ajunge doar cu barcă. Iar plajă Vrika e considerată a două din Grecia, ca frumusețe. Și chiar e ireal de frumoasă. Și mai ieftină că Mamaia, doar 10 euro șezlongul!

Mai avem două zile și simt că o să-mi fie tare dor de minunea asta din Marea Ionică. Va mai povestesc și mâine! Mai ales pe instasories.”, și-a anunțat fanii Simona Gherghe.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg