Simona Halep împlineşte astăzi 25 de ani

27 septembrie, 2016
Simona Halep 25 de ani jpeg

Cea mai bună jucătoare de tenis din România îşi serbează ziua de naştere la Wuhan (China), acolo unde este calificată în optimile de finală ale turneului dotat cu 2,3 milioane de dolari.

Simona Halep e sărbătorita zilei.

S-a născut la 27 septembrie 1991, la Constanţa, şi joacă tenis de la vârsta de 4 ani şi jumătate, când se antrena alături de fratele său mai mare.

În 2008 a debutat în competiţiile internaţionale de junioare, când a reuşit să câştige turneul ITF de la Bucureşti, turneul de junioare din Italia şi Roland Garros-ul dedicat juniorilor.

Simona Halep şi fratele ei.

În 2009, a evoluat în calificările turneului de senioare de la Roland Garros, unde s-a impus în primul tur. Anul următor, Simona Halep a jucat prima finală din carieră într-un turneu WTA, la Fes (Maroc), aceasta fiind cea mai mare performanţă de până atunci.

Cariera ei a cunoscut o ascensiune spectaculoasă începând cu anul 2013, pe care l-a încheiat pe poziţia 11 în clasamentul WTA. La Turneul Masters de la Roma, Halep a ajuns până în semifinală, unde a fost învinsă de Serena Williams.

Acum doi ani, devenea a treia româncă din istorie care intra în ''Top ten'' mondial, după Irina Spîrlea şi Virginia Ruzici.

În anul care s-a scurs, tenismena a devenit mult mai matură pe terenul de tenis, atingând un nou nivel pe plan profesional. Simona şi-a perfecţionat jocul, iar rezultatele s-au văzut din plin: datorită celor trei turnee câştigate în 2016, Halep a depăşit-o pe Virginia Ruzici în clasamentul titlurilor obţinute în întreaga carieră! Simona a triumfat la Madrid, Bucureşti şi Montreal, a strâns 14 trofee în vitrină, trecând astfel în faţa managerului ei, deţinătoare a 12 titluri WTA! Simona Halep a devenit cea mai titrată jucătoare română din istorie, până la vârsta de 25 de ani reuşind cel puţin 25 de performaneţe memorabile.

Astăzi, ne mândrim cu ea şi o sărbătorim şi noi, chiar dacă Simona e departe, în China.

Îşi serbează ziua de naştere la Wuhan, în China.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg