Simona Halep îşi aniversează tatăl. Stere Halep împlineşte 60 de ani, iar fiica sa celebră i-a transmis un mesaj emoţionant

24 martie, 2022
1 simona halep jpg jpeg

Sportiva are o relaţie foarte strânsă cu părinţii săi, iar cu ocazia zilei de naştere a tatălui, Simona a transmis câteva gânduri emoţionante.

Celebra tenismenă este foarte fericită să îi scrie lui Stere Halep mesajul său public, în condiţiile în care nu îl poate felicita în persoană, ea aflându-se la turneul de tenis de la Miami. Să sperăm că îi va face o victorie cadou.

Simona a publicat şi o fotografie alături de mesajul emoţionant, în care apare alături de tatăl său: „La mulţi ani Tati. Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată, cu un suflet sensibil şi ambiţios, cu o dorinţă ieşită din comun de a face bine azi împlineşte frumoasa vârstă de 60 de ani.

Un om care a făcut tot ce i-a stat în putere ca eu să îmi îndeplinesc visul. Un om care ne-a educat atât de frumos. Un om care nu a cedat niciodată indiferent de cât de greu i-a fost. Un om puternic şi minunat!

Sunt un copil norocos să am un aşa TATĂ”, a fost mesajul transmis de Simona Halep pe contul său de socializare.

După Indian Wells, Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) se află acum la Miami, unde va juca la turneul de categorie 1000. Tenismena nu a jucat în turul 1 şi o va întâlni pe australianca Daria Saville Gavrilova (28 de ani, 249 WTA) în turul doi, joi, 24 martie. Din păcate, sportiva are în continuare probleme de sănătate, acuzând dureri la piciorul stâng: ”Vreau să mă protejez. Am dureri, dar nu e ceva grav. Am făcut o radiografie şi mi s-a arătat că nu e grav. Dar se poate agrava şi voi avea grijă cât pot de mult”, a mărturisit Simona Halep.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE