Simona Halep, prima apariție la un eveniment după verdictul în cazul de dopaj

2 octombrie, 2023

Fostul nr. 1 mondial al tenisului a fost văzută pentru prima oară în public la un eveniment care a adunat ambasadoarele luptei contra cancerului la sân.

Simona Halep, în fuchsia, la gala Fundației Renașterea. FOTO: Instagram
Simona Halep, în fuchsia, la gala Fundației Renașterea. FOTO: Instagram

Îmbrăcată în roz, Simona Halep a pășit sigură pe ea și zâmbitoare spre unul dintre cele mai importante evenimente de peste an: gala Fundației Renașterea. Iar rozul n-a fost o opțiune întâmplătoare a marii campioane a tenisului mondial, ci este chiar culoarea îmbrățișată de organizațiile care luptă împotriva cancerului la sân.

Organizat duminică seară la recent renovata Casă Mița Biciclista, un reper în arhitectura și cultura Capitalei, evenimentul caritabil a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Luptei Împotriva Cancerului la Sân.

Având-o alături pe mama sa, dar și pe Mihaela Geoană, Cristiana Copos, Amalia NăstaseCamelia Șucu și pe Andreea Esca, fondatoare, membre ale boardului Fundației Renașterea și, mai ales, ambasadoare de ani buni ale luptei contra cancerului la sân, Simona Halep a urcat pe scena din fața clădirii-monument și a ținut un scurt discurs în fața femeilor care au făcut un stindard din lupta cu una dintre cele mai nemiloase maladii ale secolului.

„Sunt extrem de onorată de această invitație să fiu alături de Fundația Renașterea. Este o mare onoare și o mare bucurie și vă mulțumesc foarte mult pentru invitație”, și-a început Simona Halep cuvântarea. „Ca sportivă, dar mai ales ca femeie, știu cât de importantă este prevenția, așa că le rog pe toate femeile din țara noastră să meargă anual la controalele medicale. Sănătatea este cea mai importantă și asta o spun din tot sufletul, mai ales în aceste momente. Să aprindem acum împreună lumina roz a speranței și a Renașterii”, și-a încheiat ea discursul, apăsând maneta care a iluminat în roz, pentru acea seară specială, Casa Mița Biciclista.

La eveniment au mai participat și Theo Rose (care a susținut și un recital de romanțe), Corina Caragea, Amalia Enache (sosită la eveniment împreună cu fiica sa, Alma), Iuliana Tudor, Mihai Leu, Mircea Geoană.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg