Simona Hapciuc are mari probleme de sănătate. A ajuns la spital după ce s-a întors de la "Survivor 2021": "Zilele trecute am clacat"

9 martie, 2021
1 simona hapciuc probleme de sanatate 1 jpg jpeg

A luptat, a adus puncte echipei Faimoşilor, dar tot a fost eliminată. Simona Hapciuc s-a întors în România după competiţia din Republica Dominicană şi are probleme serioase de sănătate. A ajuns la spital!

Nu i-a fost deloc uşor în competiţia "Survivor România 2021", dar a luptat pentru echipă, pentru ea. Nu a fost de ajuns şi a fost propusă spre eliminare. Din păcate, parcursul ei în competiţie a luat sfârşit, s-a întors în ţară la familie, la fiul ei, la toţi cei dragi. 

Nu s-a putut bucura prea tare, căci starea ei de sănătate nu a fost tocmai bună, s-a simţit rău şi a ajuns la spital. 

“La venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simţit foarte rău. Iniţial am pus-o pe seama stresului şi a oboselii, din păcate, zilele trecute am clacat, iar în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxi-infecţie hepatică şi un sindrom meningial, am ieşit pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigaţiilor. Simptomele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap, stări de greaţă. Doctorii se gândeau să nu fi contactat virusul dengue, în Dominicană e uşor de luat. Iau antivirale, multe pastile de durere”, a povestit actriţa în mediul online. 

Şi fiul Simonei Hapciuc suferă

Actriţa are un băieţel în vârstă de doar trei ani. Nu i-a fost uşor când mama a plecat de acasă atâtea săptămâni şi nu îi este bine nici acum, când ea are probleme de sănătate. 

"Mulţumesc lui Dumnezeu, Dimi e ok, la el a fost ceva pe fond emoţional, era apatic şi doctorii au spus că este din cauza emoţiilor. La mine, în schimb, s-au agravat simptomele destul de mult şi a trebuit să mă duc la spital. În momentul în care m-am internat a avut o criză de plâns şi m-a rugat să nu-l părăsesc, moment în care am înţeles cât de rău i-a făcut plecarea mea.

Dimi plânge foarte mult după mine şi de aceea am ieşit din spital. Fizic sunt ok, dar sunt supărată pe mine, nu-mi vine să cred că mi-am pus sănătatea în joc în halul asta, m-am întors cu atât de multe probleme de la Survivor, plus că mi se pare că mi-am dezechilibrat copilul psihic şi emoţional. Nu am răspus la mesajele fanilor pentru că unul dintre simptomele pe care le am e că mă doare foarte tare capul, mă dor foarte tare ochii atunci când mă uit la telefon sau atunci când sunt lumini aprinse. Motiv pentru care nici nu am stat pe telefon, îmi provoacă stare de greaţă. Îmi vine să vomit când mă uit la el. Vreau să mă odihnesc, să stau cu Dimi şi mă voi întoarce la spital pentru analize", a mai precizat ea. 

simona hapciuc si fiul ei jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg