Simona Pătruleasa: ”Ne petrecem timpul împreună cu Ingrid şi ne implicăm sută la sută”

3 octombrie, 2017
simo jpeg

Într-o lume superficială şi agitată, mai există, totuşi, şi oameni care văd doar partea plină a paharului, oameni care se ambiţionează să-şi crească frumos copiii şi care reuşesc să aibă o familie fericită.

Simona Patruleasa

Simona Pătruleasa este adepta relaţiilor de cursă lungă, fie că vorbim de carieră (8 ani la Kanal D), fie că vorbim de prieteni sau de familie. Prezentatoarea TV şi Sabin Ivanov sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Am povestit cu Simona despre toate, despre cum alege să o crească pe fiica sa Ingrid, despre societatea de azi, cu Ştirile ei cu tot, despre timpul petrecut cu familia, dar şi despre ingredientul care face un cuplu solid.

Ştiu cât de mult ţi-ai dorit-o pe Ingrid. Ce fel de copil este? Cu cine seamănă? Cred că a luat câte puţin de la amândoi, însă ce am remarcat la ea încă de mică este faptul că a moştenit latura mea artistică– îi place să deseneze şi se descurcă de minune. Deşi nu am mai avut timp pentru această pasiune, de curând, am început să pictăm amândouă. Ne petrecem foarte mult timp împreună, de la a merge cu bicileta în parc, la film, până la a ne uita la desene animate împreună.

Este în clasa zero. Ce şcoala ai ales pentru ea?

Ingrid a început în acest an şcoala şi am preferat să meargă la o şcoală de stat. Consider că atâta vreme cât îi oferă condiţiile propice pentru a se dezvolta cum trebuie, de a învăţa, de a-şi descoperi abilităţile, nu contează dacă este o instituţie de învăţământ de stat sau privată. Dascălii au un rol foarte important în educaţia copiilor noştri, dar şi contribuţia noastră ca părinţi vine în completarea îmbogăţirii cunoştinţelor copiilor.

image

Cât de mult se implică Sabin în creşterea şi educarea celei mici?

Deşi avem foarte puţin timp, având în vedere că ne petrecem ore bune din zile la serviciu, nu neglijăm nicio clipă educaţia copilului nostru. Ne petrecem timp împreună cu Ingrid şi ne implicăm sută la sută, în egală măsură, în a-i acorda tot suportul şi toată afecţiunea de care are nevoie un copil. De cele mai multe ori, prea multă, dar aşa sunt părinţii, nu?!

Citeşte aici restul interviului!Recente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg