Simplitatea vieţii sănătoase

8 aprilie, 2021
2 digital advertorial lifestyle beko aquatech 210309 v2 jpg jpeg

 Vine un moment când realizăm care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. Ştim că succesul profesional este important, dar cum rămâne cu trăitul sănătos, pentru noi şi pentru cei dragi?

Din fericire, nu este nevoie să fii nutriţionist ca să mănânci sănătos. Sau sportiv de performanţă pentru a face mişcare. Sau să ai licenţă de antrenor pentru a-i încuraja pe cei dragi ţie să te urmeze.

Când vine vorba de mişcare, tot ce trebuie să faci este să renunţi la diversele scuze mici, la care cu toţii apelăm fără să ne dăm seama, pentru a nu face sport. Cum ar fi faptul că echipamentul tău preferat poate nu este curăţat. Poate crezi că nu ai timp să îţi speli hainele după sală şi să te şi odihneşti pentru o nouă zi la birou. Sau hainele celor mici pentru fotbal sunt murdare, nu ai timp suficient să le speli. Pentru toate acestea, Beko vine cu un răspuns simplu şi eficient, care valorifică tehnologia modernă.

4 bec jpg jpeg

AquaTech®, inovaţia Beko pentru maşini de spălat, înjumătăţeşte timpul de spălare şi oferă îngrijire dublă ţesăturilor*. Mai întâi, AquaTech® premixează detergentul cu apă, apoi pulverizează lichidul direct pe ţesătura textilelor. Curăţarea delicată şi în profunzime este asigurată de echilibrul pe care AquaTech® îl foloseşte între numărul redus de rotaţii ale tamburului maşinii de spălat şi puterea apei.

5 bec2 jpg jpeg

Cu AquaTech®, scuzele dispar, iar tu ai toate condiţiile să trăieşti sănătos alături de cei dragi ţie. Află mai multe detalii pe www.beko.ro/aquatech/.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg