Sindrom: „Mamă de vedetă“

17 octombrie, 2012

Demonul faimei copiilor lor a pus stăpânire pe aceste doamne, care, într-un fel sau altul, s-au simţit datoare să iasă în lumina reflectoarelor cu declaraţii sau fapte uimitoare.

Demonul faimei copiilor lor a pus stăpânire pe aceste doamne, care, într-un fel sau altul, s-au simţit datoare să iasă în lumina reflectoarelor cu declaraţii sau fapte uimitoare. Chiar cu riscul de-a afecta imaginea odraslelor!

Dina Lohan

Ce se mai poate spune despre mama lui Lindsay Lohan? Lipsită parcă de orice înclinaţie maternă, a capitalizat la maximum faima fiicei, pentru a-şi lansa propria carieră. În acest scop, s-a lăsat filmată chiar şi când o vizita pe LiLo la clinica de dezintoxicare! Cel mai recent scandal l-a provocat în vară, când a plecat de la un eveniment de caritate fără a plăti cei 2.500 de dolari pe bilet.

Lynne Spears

Acum patru ani, mama lui Britney Spears a simţit nevoia să lanseze o autobiografie. Era chiar după căderea nervoasă a fiicei sale. Aşa se face că Lynne s-a apucat să scrie cât de tare s-a temut că Brit se va sinucide – dar şi cât de onestă a fost ea financiar cu Prinţesa Pop, căreia nu i-a cerut nici măcar 5% din încasările ei. Asta deşi, când era mică, i-a plătit atâtea cursuri vocaţionale scumpe!

Candy Spelling

O altă mamă şi o altă autobiografie, în care doamna şi-a spălat fără ruşine rufele-n public, acum trei ani, povestind despre relaţia ei disfuncţională cu Tori Spelling şi soţul acesteia, Dean. Înfuriată la culme, fiica a ameninţat că va dezvălui toate aventurile extraconjugale ale lui Candy – inclusiv pe cea pe care aceasta a avut-o chiar când soţul Aaron se afla pe patul de moarte!

Tish Cyrus

Acum doi ani, a făcut o vâlvă incredibilă cu aventura ei extraconjugală. Vorbim despre mama lui Miley Cyrus, care s-a iubit pe-ascuns cu Brett Michaels, cântăreţ country – fapt ce a dus la divorţul de tatăl lui Miley, Billy Ray Cyrus – tot cântăreţ country... dar poate nu la fel de talentat!

Pattie Mallette

Ea e autoarea lui Justin Bieber. Autoarea în fapt, adică cea care l-a adus pe lume. Şi, de parcă asta nu era suficient, Pattie a mai adus pe lume nişte confesiuni şocant de intime: luna trecută ne-a spus că n-a mai făcut sex de 16 ani! Şi asta după o copilărie şi o adolescenţă plină de abuzuri sexuale: „Am fost violată de atâtea ori, încât începuse să mi se pară normal“, s-a confesat Pattie.

Foto: guliver/rex features/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg