Sinead O'Connor, declaraţii explicite: "Ultimul bărbat care mi-a atins corpul..."

21 august, 2017
Sinead O Connor wenn20092538 jpeg

A trecut de la agonie la extaz. La începutul lunii distribuia pe reţelele de socializare un videoclip plin de dramatism în care plângea şi se declara depresivă, într-o stare care o putea determina să se sinucidă, iar acum cântăreaţa iralndeză Sinead O’Connor şochează din nou cu declaraţiile. Recent, i-a trimis lui Russell Brand un mesaj sexual explicit pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat atunci când ea era în impas.

image

Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani a folosit pagina sa de Facebook pentru a-i comunica actorului englez gândurile sale. Dacă fanii era preocupaţi de sănătatea sa mentală după ce a dezvăluit că are gânduri sucidale, acum, artista revine cu o serie de mesaje cu tentă sexuală care-l vizează pe un comediant celebru.

image

Dupa ce a văzut filmul în care O'Connor a spus ca este singură, Russell Brand i-a trimis un mesaj de susţinere în timpul unui episod din serialul său "The Trews". El i-a spus cântăreţei că ea are nevoie de: "conexiune, un sens, un scop, iubirea şi un pic de timp".

image

Răspunzând comedianului, artista a scris: " Îţi mulţumesc foarte mult pentru sprijinul acordat. Am simţi întotdeauna o conexiune cu tine, te-am simţit apropiat. Sincer, am putea face ceva mai mult. Ultimul bărbat care mi-a atins corpul, a ieşit din sistemul meu reproductiv acum doi ani.... aşa că, dacă vrei să faci parte din această călătorie a mea spre vindecare...haide!"

Actorul a fost iubitul lui Katy Perry prin 2009.

Într-un nou mesaj scris mult mai târziu, cântăreaţa care suferă de tulburări mentale a adăugat: "În cazul unei relaţii de lungă durată... singurul ales ar fi Russell, deci nu pierdeţi timpul". În timp ce Brand este logodit cu iubita sa Mabel, el a recunoscut că făcuse o pasiune pentru O'Connor în 2009. Pe atunci se vedea cu Katy Perry şi declara:  "Întotdeauna m-am întrebat cum e să fii într-o relaţie cu Sinead.  Asta ar fi interesant, nu? N-am mai întâlnit-o până acum şi nu cred că o voi aborda, dar cu siguranţă mi-ar plăcea să o cunosc". O'Connor  a dezvăluit că va pleca în vacanţă pentru a se relaxa şi a se recupera după criza de la începutul lunii: "Ei bine, fiind o fată norocoasă, cineva care mă iubeşte mi-a oferit o vacanţă frumoasă.  (Russell mă poate vizita, deşi ...) nu va fi internet, aşa că voi fi departe de voi pentru câteva săptămâni, dar nu trebuie să aveţi motive de îngrijorare."

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg
Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia (2) jpg
Genoveva Casanova jpg
Rishi Sunak si sotia Akshata Murty la banchetul de stat   GettyImages 1795002381 jpg