Sinead O'Connor, la un pas de sinucidere. VIDEO tulburător cu mărturisirile artistei

8 august, 2017
sinead oconnor jpg jpeg

Cântăreaţa iralndeză Sinead O'Connor  este cu moralul la pământ. Artista în vârstă de 50 de ani a distribuit recent pe contul său de Facebook un video de 12 minute de-a dreptul tulburător în care recunoaşte că suferă de tulburări psihice şi că a ajuns la capătul puterilor. În filmuleţ apare plângând, cu o voce disperată cu care îşi strigă durerea interioară, având tendinţe sinucidale.

image

A ajuns aşa din cauza singurătăţii căreia nu-i mai poate face faţă, deşi s-a luptat de multe ori cu această boală cruntă. Ba mai mult, cântăreaţa a mărturisit că s-a gândit să-şi pună capăt zilelor pentru a scăpa de acest calvar. S-a filmat în camera unui hotel şi a spus plângând că se luptă să rămână în viaţă în fiecare zi: " Sunt singură."

image

Deşi are patru copii, se pare că relaţia cu aceşatia nu-i cea mai bună, cântăreaţa spunând printre lacrimi că singura persoană care îi mai este alături este chiar doctorul său psihiatru, un om care o sprinjină şi o încurajează în fiecare zi. Şi ea este doar unul dintre milioanele de oameni care suferă de depresie şi care are nevoie de ajutor şi de iubire.

Artista a vrut să le arate fanilor cât de singură şi de tristă se simte, locuind într-un motel îngrozitor din New Jersey: " Nu sunt persoane în viaţă mea, doar medicul meu psihiatru, un om minunat care mă ţine în viaţă. Boală nu ţine cont de persoană. Nimănui nu îi pasă de mine, mă simt atât de singură”. Iar fanii îngrijoraţi au încercat să o susţină cu mii de mesaje încurajatoare, asigurând-o că ei îi sunt alături.

Nu este prima oară când artista se gândeşte la sinucidere, căci se luptă cu depresia de mai bine de 15 ani. În trecut chiar a încercat să-şi ia viaţa cu o supradoză, însă a scăpat nevătămată.  Cântăreaţa şi-a continuat monologul: "De ce suntem singuri? Oamenii care suferă de tulburări psihice sunt cei mai vulnerabili de pe pământ, trebuie să aveţi grijă de noi, nu suntem ca toată lumea, vreau doar să fac acest clip pe care toţi îl puteţi vedea. Este stigmatul cel care ucide oamenii, nu boala mentală "

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg