Sinead O'Connor se internează la Psihiatrie

19 ianuarie, 2012

În ultimele două luni, artista a reuşit să se mărite, să se despartă, să se împace şi iar să se despartă de bietul Barry Herridge. Astfel că aseară, Sinead a anunţat pe Twitter ce măsuri ia pentru a-şi reorganiza viaţa.

În ultimele două luni, artista a reuşit să se mărite, să se despartă, să se împace şi iar să se despartă de bietul Barry Herridge. Astfel că aseară, Sinead a anunţat pe Twitter ce măsuri ia pentru a-şi reorganiza viaţa.

"Voi dispărea din peisaj vreo două săptămâni. Dar voi reveni, nu vă îngrijoraţi", a postat cântăreaţa pe site-ul de socializare. "Mă internez în spital. Să mă tratez de depresie. Nu sunt bine deloc. Dar cei de-acolo mă vor repara repede. E decizia cea mai bună. Echipa de acolo e extraordinară. Mi-au spus că voi fi din nou eu însămi în două săptămâni", le-a explicat Sinead fanilor curioşi să ştie ce se întâmplă cu ea. "Dar nu vreau să vă îngrijoraţi. Grijile trebuie să apară doar atunci când o persoană care suferă de depresie NU se internează. Totul va fi bine. Am doar nevoie de puţin timp", a adăugat ea.

După ce s-a căsătorit pe 8 decembrie în Las Vegas cu Barry (după o relaţie de 4 luni), s-a separat de el 16 zile mai târziu şi s-a împăcat, săptămâna trecută O'Connor a anunţat pe acelaşi Twitter că mariajul ei s-a încheiat, explicând: "Asocierea lui cu mine a devenit ceva nociv pentru viaţa lui. Şi treptat, de când ne-am căsătorit, m-am îmbolnăvit foarte tare din cauza a ceea ce i se întâmplă soţului meu. N-am putut face faţă situaţiei. Şi am căzut în depresie". Imediat după acest mesaj, Sinead a început să strige după ajutor pe site-ul de socializare, căutând un psihiatru bun în Dublin.Recente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg