Sinéad O’Connor şochează din nou

2 decembrie, 2015
Sinead O'Connor jpeg

După ce a anunţat pe pagina sa de socializare că a luat o supradoză pentru a-şi pune capăt zilelor, cântăreaţa irlandeză se răzbună pe copiii ei.

image

Sinéad O’Connor a fost găsită într-un hotel din Dublin, teafără şi nevătămată, dar ultimele sale declaraţi demonstrează că are în continuare nevoie de ajutor. Interpreta piesei „Nothing compares to you” şi-a şocat fanii cu o nouă postare pe pagina sa de socializare, în care dă vina pe copiii săi pentru că nu i-au fost alături.

„Jake, Roisin, Jr, Frank, Donal, Eimer, nu vreau să vă mai văd niciodată. Mi-aţi furat copiii de lângă mine. Aţi avut ipocrizia ca să veniţi la spital şi să nu fiţi acolo când mă trezesc şi să nu răspundeţi la telefon? Sunt un rahat pentru voi. Sunteţi morţi pentru mine. V-aţi omorât mama. Mi-aţi furat fiii. M-aţi lăsat singură pentru două săptămâni. De ce a trebuit să aud de ipocrizia voastră când am fost inconştientă, iar acum aţi plecat şi nu răspundeţi la telefon?“, a răbufnit ea pe Facebook.

Nu vreau să vă mai văd sau să mai aud de niciunul dintre voi. De ce aţi fost aici când voi m-aţi adus în starea asta? Şi unde naibii sunteţi acum? Criminalilor, mincinoşilor, ipocriţilor. Voi toţi sunteţi vinovaţi pentru asta”, a scris artista pe pagina ei de socializare.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg