Singurele tentații care o fac pe Victoria Beckham să trișeze de la dieta sa ultra strictă. O spune David

18 octombrie, 2024

Înghețată, prăjituri, pepene sau cartofi prăjiți, iată niște denumiri de alimente care nu intră niciodată nu că în dieta sa, nici măcar în raza sa vizuală.

Victoria Beckham jpg

Este o femeie suplă, care mănâncă dintotdeauna deosebit de cumpătat. Și acest lucru este un stil de viață, nicidecum un chin.

S-a educat în acest sens și acum altă variantă nu mai există. Victoria Beckham este faimoasă pentru dieta sa ultra-strictă. Așa cum a dezvăluit soțul său drag în urmă cu câțiva ani, diva este foarte mulțumită cu programul său alimentar despre care gurmanzii poate ar spune că este o nebunie. Ei bine nu, mâncarea zilnică și de bază a celebrului designer este pește la abur cu legume.

Victoria, David Beckham  jpg

Dar și Victoria trișează câteodată, tot conform spuselor soțului ei. Nu vă imaginați acum că al său ”cheat-meal” este vreun șnițel sau vreun tort de ciocolată. Nicidecum!

Este uimitor, dar tentațiile alimentare ale Victoriei Beckham cu care ea e de părere că își trișează dieta sunt creveți la grătar și avocado!

Fostul jucător de fotbal în echipa Angliei a deconspirat-o!

Victoria Beckham Instagram PNG

David Beckham spune că uneori când el gătește, și starul este un pasionat al bucătăriei, soția sa nu rezistă în fața unor creveți delicioși preparați la grătar. Pentru ei se abate de la masa sa zilnică formată din pește la abur și legume.

În podcastul The Rio Ferdinand Presents, David Beckham a mărturisit că uneori prepară cine romantice pentru ei doi, ocazie cu care diva face excepție de la dieta sa ultra-strictă la care a aderat în urmă cu mai bine de 25 de ani! Pește, legume și nuci.

Și atunci Victoria Beckham se delectează cu creveți la grătar și avocado ca starter, după care David o servește iubitor cu biban preparat în crustă de sare.

Cu toate acestea, când a fost întrebat de gazda Rio ce ar prefera fosta Spice Girl la desert, David a clarificat: „Mai mult ca sigur nu va opta pentru un desert. Deci asta aș face pentru ea și apoi pentru mine aș face un ragu frumos cu paste proaspete.”

Ce-i drept, se vede pe silueta Victoriei că tot ce spune David este adevărat. Vedeta are o siluetă de puștoaică și pare un model pentru fiica sa Harper, care a început să aibă, la rândul său, o siluetă armonioasă, după mulți ani de copilărie când a fost mai plinuță.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg