Sir Paul McCartney împlineşte azi 70 de ani

18 iunie, 2012

Fostul membru al trupei The Beatles serbează astăzi împlinirea a şapte decenii de viaţă şi spune că se simte mai bine ca oricând.

Fostul membru al trupei The Beatles serbează astăzi împlinirea a şapte decenii de viaţă şi spune că se simte mai bine ca oricând.

Şi de ce nu s-ar simţi, de vreme ce are o nevastă mult mai tânără, pe Nancy Shevell (51), cu care s-a căsătorit anul trecut, în octombrie, iar cariera lui muzicală e încă pe val.

În ciuda zvonurilor apărute cu privire la retragerea sa din muzică, artistul se încăpăţânează să rămână pe scenă. După prestaţia sa impecabilă din cadrul uriaşului concert pop-rock organizat recent la Londra pentru a marca jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a, Paul McCartney va fi capul de afiş al ceremoniei oficiale de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară, pe 27 iulie.

„Din moment ce îmi place cu adevărat ceea ce fac, de ce m-aş retrage?“, spunea McCartney anul trecut într-un interviu acordat revistei muzicale Mojo. „Oamenii îmi spun: «Lucraţi atât de mult!». Dar noi nu lucrăm din greu, noi facem muzică!“, a adăugat cântăreţul.

Macca, aşa cum îl alintă britanicii, a lansat în luna februarie albumul „Kisses on the Bottom“, cel mai recent din cele 15 albume solo ale sale, şi tocmai a încheiat un turneu mondial.

Paul McCartney, cel mai bogat artist din Marea Britanie, spune că nu şi-a uitat originile. „În adâncul sufletului meu, am rămas întotdeauna acelaşi băiat din Liverpool“, spune el.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE