Sirenele din showbiz, una mai sexy ca alta

4 iulie, 2017
sirenele sexy din showbiz Diana Munteanu, Flavia Mihasan, Magda Palimariu jpeg

S-a dat startul concursului de costume de baie! Iar cele mai sexy vedete de la noi se întrec în a-şi etala nurii. Iată-le în cele mai incitante ipostaze.

image

Femei frumoase ca româncele mai rar! Se dovedeşte a nu ştiu câta oară, mai ales acum, pe timp de vară, când vestimentaţia e tot mai sumară. Iar showbizul abundă de ispite feminine, cu trupuri de sirenă şi cu unduiri senzuale.

Încă de dimineaţă ne e dat să le vedem pe micul ecran pe cele mai sexy dintre ele.

La Antena 1, de pildă, chiar la matinal, o vedem pe Flavia Mihăşan. O blondă superbă, cu picioare interminabile, aşa cum îi stă bine oricărei foste balerine.

image

Flavia radiază de frumuseţe şi e un spirit vesel, care aduce acel plus de bună dispoziţie în emisiunea "Neatza, cu Răzvan şi Dani".

  

image image image image

Ceva mai târziu, tot la acelaşi post, o vedem pe Diana Munteanu, o altă sirenă din brigada sexy a Antenei 1. Ea şi partenerul ei de platou, Florin Ristei, ne aduc "Prietenii de la 11", o emisiune care te face să te simţi permament în vacanţă.

image image

Diana a fost mereu o prezenţă senzuală şi, de când a divorţat, pare să se reinventat. Are un aer mai fresh, mai sexy şi a slăbit într-atât de mult încât acum are dimensiuni de manechin.

image image

Şi, trebuie să recunoaştem, parada costumelor de baie pe care o face pe reţelele de socializare e inegalabilă.

   

image image image

O altă sirenă de la Antena 1 este prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", Alina Puşcaş.

image image

Mămică a doi copii, Alina Puşcaş afişează un trup de invidiat chiar şi pentru cele care nu au născut niciodată. O siluetă de care se bucură în particular de medicul stomatolog, Mihai Stoenescu, tatăl copiilor săi şi, mai nou, soţul ei.

image image

La postul concurent, la Pro TV, startul dimineţii se dă la Ştirile Pro TV, unde o vedem pe Magda Pălimariu prezentând Vremea. Şi, când apare ea, oricât de înnorat ar fi, ziua pare mai frumoasă.

   

image image

Magda este o prezenţă fină şi discretă, care-şi demonstrează potenţialul de seducătoare fără mari eforturi, pur şi simplu postând imagini cu ea din vacanţa pe litoral. Şi nu o face ostentativ! Poate de aceea şi prinde mai bine la publicul masculin.

image image image

Tot la Pro TV şi tot de dimineaţă (uneori şi seara) o vedem şi pe Corina Caragea, zâna cu păr negru de la Ştirile Sportive.

image image

De ani buni, e neschimbată. Aceeaşi siluetă subţire, acelaşi păr lung perfect, acelaşi zâmbet jucăuş şi aceeaşi alură latino, care ne place atât de mult. Deja, pozele ei din vacanţele petrecute în cele mai exotice locuri din lume sunt de poveste.

image image

Nou intrată în lumea televiziunii, Andreea Bănică se simte ca peştele în apă în rolul de prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai stil!" - preluat de la Ilinca Vandici, care a intrat în concediu de maternitate.

image image

La rândul ei mămică, chiar de două ori, Andreea Bănică ţine pasul cu brio cu mai tinerele concurente de la "Bravo, ai stil!".

image image

La TVR, Albertina Ionescu ţine ştacheta sus în rândul celor mai seducătoare prezenţe. Cum altfel, doar e realizatoarea şi prezentatoarea jurnalului de lifestyle din cadrul Ştirilor TVR.

   

image image

Naturală şi discretă, dar foarte feminină şi elegantă, Albertina Ionescu este o fostă Miss Boboc care şi-a păstrat, de-a lungul timpului, dimensiunile de model. Graţie stilului de viaţă sănătos, îmbrăţişat cu ani în urmă, vedeta TVR arată la 35 de ani ca la 25.

image image

Prietena şi colaboratoarea de ani buni a Albertinei, Malvina Cservenschi, este o altă prezenţă ce se face remarcată de când intră într-o încăpere.

  

image image

Delicată, cu un stil rafinat, preocupată de estetic şi o mare pasionată de bijuterii, Malvina a cunoscut o evoluţie spectaculoasă în ultimii ani. Are propria linie de accesorii, Malvensky Charms, iar de anul acesta este şi Furnizor Regal pentru familia regală, distincţie oferită de însăşi Principesa Margareta.

image image

La fel de cunoscută, dar şi de profitabilă este colaborarea pe care o are cu Andreea Constantin, designerul ale cărui haine semnate Rhea Costa le promovează intens.

image image

Chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, Crina Abrudan continuă să facă furori. Iar imaginile postate pe reţelele de socializare sunt hot hot hot!

  

image image

În cei trei ani de absenţă de pe sticlă, fosta prezentatoare a Ştirilor Sportive de la Observator s-a dedicat exclusiv relaţiei pe care o are cu fostul fotbalist Gabi Popescu şi şi-a deschis o mică afacere "acasă", un spaţiu de joacă pentru copii amenajat în complexul în care locuieşte - Lana's Playground, botezat astfel după căţeluşa ei, Lana, pe care o iubeşte enorm.

image image

Şi, pentru că tot a fost recent mireasa colecţiei aniversare a lui Eli Lăslean, Crina Abrudan chiar se pregăteşte să îmbrăce în curând rochia albă de ceremonie, nunta cu Gabi Popescu urmând să aibă loc luna aceasta, la Snagov.

image image

A fost ani de zile în echipa Antenei 1, dar şi vedetă a postului Realitatea TV. Acum, Carmen Brumă este free lancer şi este unul dintre cei mai cunoscuţi promoteri ai sportului şi ai stilului de viaţă sănătos.

image image

Un model de ambiţie, de disciplină şi de curaj. Aşa am putea-o descrie pe Carmen Brumă, a cărei siluetă de model se datorează sportului şi nutriţiei sănătoase, urmate cu tenacitate.

image image image

O altă dovadă că nutriţia şi sportul îţi asigură un trup armonios ne-o oferă Adina Halas Hugeanu, prietena şi colaboratoarea de ani buni a lui Carmen Brumă. Fostele colege de la "Noaptea târziu cu Mircea Badea" şi "Trezirea la Realitate" sunt astăzi două mămici active, care au îmbrăţişat stilul de viaţă sănătos.

image image

Adina s-a retras din televiziune, dar nu şi din media, promovând principiile de health&wellbeing atât pe propriul blog, cât şi prin intermediul programului radiofonic pe care-l realizează la Smart FM, "Trăieşte smart".

image image

Retrasă din televiziune, dar nu şi din vizorul media este Adelina Pestriţu.

image image

Fostă gazdă a emisiunilor "D Paparazzi" şi "WowBiz" de la Kanal D, Adelina Pestriţu s-a reprofilat pe promovarea de diferite produse pe social media şi şi-a lansat propriul proiect de călătorii, “Travel With Adelina” - de unde, evident, sunt şi aceste instantanee hot.

image


Recente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg