Situaţie incomodă! Katy Perry, întâlnire cu fostul

5 iulie, 2016
colaj jpeg

Se pare că locurile în vogă, pe care le frecventează celebrităţile, nu-s prea multe la număr. Altfel cum am explica situaţia incomodă în care s-a găsit Katy Perry nopţile trecute, pe când se afla în compania actualului ei iubit, actorul Orlando Bloom? Poate ghinion pur!

Katy are o relaţie fericită cu Orlando Bloom

Nu e nimic mai neplăcut decât să te-ntâlneşti cu fostul, de care, să zicem, nu te-ai despărţit chiar în termeni buni. Ei bine, Katy Perry a păţit-o. Nopţile trecute, Katy şi Orlando se bucurau de o ”cină romantică”, când, de niciunde, şi-a făcut apariţia fostul artistei, John Mayer.

O situaţie într-adevăr incomodă, căreia Katy şi Orlando i-au făcut faţă cu brio, ne informează o sursă care se afla chiar la restaurantul hotelului Sunset Tower, din West Hollywood, unde luau masa cei doi.

Ba mai mult, artista ar fi schimbat vreo două – trei vorbe cu fostul, iar Orlando n-ar fi părut deloc deranjat. Mda, se pare că cei doi şi-au rezolvat problemele între timp şi că au putut păstra o relaţie de amiciţie după despărţire.

Katy şi John Mayer, pe vremea când formau un cuplu

Amintim că artista şi John Mayer s-au cuplat în august 2012, la puţin timp după ce Katy a divorţat de Russell Brand. În timpul în care au format un cuplu, John Mayer a devenit tată cu o fostă iubită, iar relaţia dintre Katy şi el a avut, evident, de suferit. Dar, chipurile, ce-ar fi contribuit decisiv la despărţirea celor doi ar fi fost, de fapt, programul încărcat al lui Katy. Timp de 2-3 ani, cei doi s-au despărţit de nenumărate ori, înainte de a pune punct relaţiei lor în luna iulie, anul trecut.

foto: arhivă ok



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg