Situaţie incomodă! Katy Perry, întâlnire cu fostul

5 iulie, 2016
colaj jpeg

Se pare că locurile în vogă, pe care le frecventează celebrităţile, nu-s prea multe la număr. Altfel cum am explica situaţia incomodă în care s-a găsit Katy Perry nopţile trecute, pe când se afla în compania actualului ei iubit, actorul Orlando Bloom? Poate ghinion pur!

Katy are o relaţie fericită cu Orlando Bloom

Nu e nimic mai neplăcut decât să te-ntâlneşti cu fostul, de care, să zicem, nu te-ai despărţit chiar în termeni buni. Ei bine, Katy Perry a păţit-o. Nopţile trecute, Katy şi Orlando se bucurau de o ”cină romantică”, când, de niciunde, şi-a făcut apariţia fostul artistei, John Mayer.

O situaţie într-adevăr incomodă, căreia Katy şi Orlando i-au făcut faţă cu brio, ne informează o sursă care se afla chiar la restaurantul hotelului Sunset Tower, din West Hollywood, unde luau masa cei doi.

Ba mai mult, artista ar fi schimbat vreo două – trei vorbe cu fostul, iar Orlando n-ar fi părut deloc deranjat. Mda, se pare că cei doi şi-au rezolvat problemele între timp şi că au putut păstra o relaţie de amiciţie după despărţire.

Katy şi John Mayer, pe vremea când formau un cuplu

Amintim că artista şi John Mayer s-au cuplat în august 2012, la puţin timp după ce Katy a divorţat de Russell Brand. În timpul în care au format un cuplu, John Mayer a devenit tată cu o fostă iubită, iar relaţia dintre Katy şi el a avut, evident, de suferit. Dar, chipurile, ce-ar fi contribuit decisiv la despărţirea celor doi ar fi fost, de fapt, programul încărcat al lui Katy. Timp de 2-3 ani, cei doi s-au despărţit de nenumărate ori, înainte de a pune punct relaţiei lor în luna iulie, anul trecut.

foto: arhivă okRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg